reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
No to Patti prawidlowo jesz! Mi w pierwszym tygodniu poszl9o 3kg ,a robilam w zimie.
To nie wiem czemu.
Ale trzymam kciuki ,,moze sie ruszy!
A kupe jak nalezy walnelas? Jak nie to probuj zawszy kilo mniej!;-)
Ja to bede jeczec jak urodze ,dobrze ze mam moja seksowna bielizne co to niby tuszuje kg(w kolorze babcinych majtek taki kondomik,tak obcisly ze ma w kroku dziurke na sikanie ,bo nie jestes w stanie go zdjac bez pomocy kogos.Moj m. twierdzi ze to najlepszy srodek antykoncepcyjny)

Nudze sie dzisiaj ,bo mi sie rzygac chce od sprzatania i nie mam zamiaru nic ruszac .Moze wieczorem poprasuje jak sie ochlodzi.

Hej babole !!
ja siedze sobie na balkonie i sie relaksuje :tak:
kurka mac cos mi sie zaciela mysza w lapku i teraz musze zwykla myszka a ja nie lubie wrr...moze sie odblokuje jak wylacze komp...:baffled:

kama hej hej...cos cie zlapac na gg nie moge pisze pisze a ty nic :baffled:...
a na basenie bylam kolo nas na hainholz taki odkryty :tak:
a jutro jak bedzie pogoda to chce pojechac na lagenhagen - godshorn :tak:
jeszcze tam nie bylam ale na necie oblukalam i wyglada fajnie :-)

Pati widze dalej zazwiecie walczy :tak::-D..oby byly efekty :-)

ok spadam bo tu przeciag :cool2:

Karolina z "bobrem" mam od jakiegos czasu wogole problemy...diabel wychodzic nie chce :-D ale czasami go gonie kropelkami ;))

No a takie body toja rowniez posiadam sztuk dwie w kolorze bialym i czarnym-kupilam sobie w zime w lidlu i zycie mi ratowaly :-D ale pocilam sie czasamiw tym :-D ale figura nie powiem-zaraz ksztaltow nabiera jak to wciagne...posiadam rowniez stringi z pasem-ale to mi raczej robi falde wiecej :-D wiec sobie tylko posiadam bo juz nie nosze... jak mam obcislejsze spodnie a nie chce zeby body sie odznaczaly to se je wciskam jak stringi :-D :-D a co-trzeba se w zyciu radzic prawda?
No to moze dzis zrobimy dzien prasowania?bo tez mam zamiar w ramach odchudzania zabrac sie za tu diabelstwo!!!

Madzia ja kiedys znalam rozne jeziorka ale to kurde juz zapomialam jak to sie nazywalo :/

aaa-dzis mi powiedziala mama Noemi najlepszego kolegi ,ze on wczoraj powiedzial,ze Noemi to jego najlepsza przyjaciolka i ...i ze ona jest taka ladna
laugh.gif
sikalysmy ze smiechu
biggrin.gif
jutro wreszcie przyjdzie do nas pierwszy raz do domu...bo oboje nam susza glowy ze chca do siebie przyjsc :) oboje sa przeszczesliwi oczywiscie :))))) a teraz jest u niej kolezanka-najpierw darla pyska ze ona jej nie chce,nie lubi-ale wyjscia nie miala bo to corka naszego znajomego a oni maja cos do zalatwienia z moim Adamem wiec ja przywiezli bo dziewczyna sie z nimi nudzila...no ale jakos mloda bardzo chetnie raptem sie z nia bawi (az kichlam)hahahaha

a ja sie nudze :tak::tak::-D:confused::cool2:

dzieciaki mnie wkurzaja kloca sie, dopiero mlody kopal mloda wrr...i wrzeszcza :wściekła/y: zwariuje zaraz...

u mnie mloda byla u sasiadki i wrocila to odrazu afery w domu...

Pati to moze kolega sie zakochal :-D..ty ich lepiej tam jutro miej na uwadze haha...

a z ta myszka dobre dobre...powiadasz ze lubisz cos potrzymac haha zbrezna jestes :tak::-D

zauwazyliscie ze mamy 500 stronke :-)

a ja dzis sie wkurzylam...
kupilam mlodemu materac cars na wode
i wrocilam do chalupki napompowalam go i tak patrze ze po chwili flak
i powietrze zlazi...:wściekła/y:
i wykukulam ze gdzies na szwie musi byc dziura wrr...:wściekła/y:
bo tamtedy wylazi...
mialam jechac wymienic...
ale juz mi sie nie chcialo bo musialabym rowerem smigac a to troche daleko...
no i ma teraz flaka..wrr a jutro chcialam mu zabrac na basen trudno najwyzej bede pompowac go co chwile :-D

Madzia kto tu zbrezny to zbrezny ;-)
a dzieciaki zagnaj do pompowania-przynajmniej buzie im zatkasz :-D
a mloda z tym mlodym to w sumie taka para juz od ponad 2 lat :-D

reklama
Do góry