patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Magda jeszcze mialam dodac ze niezla robote synek w pokoju odwalil :-) i wogole ma piekne oczy )))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i zbaranialam....bo do babci jezdzilas w czwartki z tego co pamietam..no i kto dzwonil o te jeszcze jedna? nastepna babcia? kolezanka babci? ;-)a dzis juz zaliczylam prace,dzwonili mi czy chcialabym przyjsc do jeszcze jednej...
Madziu27 - jestem z HH - mümmel
mam tylko nowe fotki, bo starsze sa na starym kompie, a ten w naprawie, ale sprobuje kilka wstawic. fajnie, ze w Pl bylas, kurcze my dopiero na gwiazdke i to po roku!!!!!!!!!!!!!! ale na 3 tyg i zazdroszcze mamusi u siebie, moja nie dawno byla, a teraz tesciowka przyjezdza.
Zobacz załącznik 293489Zobacz załącznik 293493