reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Tabsy nie bede brala bo jak sie pali paierosy to najgorsze co mozna zrobic to przyjmowac tabletki anty... ja cos innego sobie wezme...tylko najpierw czekam na okres...bo nadal go nie ma... a jak nie bedzie do niedzili robie raz jeszcze test...

Dzis mam kaca...glowa boli...Z moim wczoraj wypilismy troche wina :-D wyszykowalam mloda do kity i poszlam dalej spac..niedawno wstalam...musze tabletke wziac bo niezbyt sie czuje...a jeszcze na obiad musze cos zrobic :/ buuu jak mi sie nie chce...ale przynajmniej z jednego sie ciesze ze nie bede dzis palic fajek :D

reklama
Po 35 roku zycia nie powinno sie brac tabsow i palic ...ja tez szukam dla siebie innej metody,mysle o spirali...i mysle i mysle:cool2: jak juz mam z hormonow zrezygnowac w postaci tabletki to nie chce ich sobie aplikowac zastrzykiem czy w postaci plastrow...bo spirale chce miedziana nie zadnej mireny. Mi z tabl. dobrze,zadnych skutkow ubocznych tylko te fajki wlasnie:sorry: dziwne,ze test Ci pokazal brak ciazy a okresu brak...ale pewnie sie pojawi,jak nie dzisiaj to jutro :tak:
Ja czuje sie dobrze,bo nawet sie wyspalam...teraz czekam az mala wstanie,dostanie papu i idziemy na spacerek bo pogoda dopisuje.

O rany ale sie najadlam:-D zrobilam rybe zapiekana ze szpinakiem i ryz do tego ,dla mnie pycha...chlopakom pewnie mniej podejdzie:dry:
Jeszcze mnie sciaganie i sortowanie prania czeka:hmm: wieczorem jak doczekam chce ogladac top model,bo w niedziele liczylam na powtorke a nie bylo :/

Bylysmy na spacerku i slonce mocne ale zimno dzisiaj ...cos mi ostatnio oczy lzawia,juz okulary zakladam bo myslalam,ze to od razacego slonca ale i tak mi lzawily...nie wiem,moze zimny wiatr winny.

Musze mlodej kupic jakis kombinezon na zime...ale 6 listopada jedziemy do PL wiec sie tam rozejrze...

edit: a z tego przejedzenia chyba pojde jeszcze z pieskiem na wieczorny spacerek...

Ostatnia edycja:
ja napisze cos wieczorem...bo teraz lece na wielkie zakupy spozywcze ,zahacze ikea i cos jeszcze bo mam pare rzeczy na liscie...potem praca i gotowanie bo jutro goscie sie zjezazdja..a. wczoraj kupilam na spontanie dwie pary butow :-D

hej

Patrycja czytam ale nie bardzo mam co pisac:-D
I jak @ przyszla?
Lampa mi sie podoba ta 1- bez tej czarnej otoczki. Jest bardzo elegancka ta druga jakos zle mi sie kojarzy:zawstydzona/y:

Jolka my 21 lecimy do Polski tez mysle cos zakupic:tak: Mam chrapke na kozaki dla lali ale jeszcze nic konkretnego nie znalazlam:baffled:

No jestes babo :-D
@ przyszla :-D z wielkim buuum :/
Ja dzis bylam po narzute do lozka ...czailam sie noprmalnie rok chyba na jedna w ikei...i dzis jak juz pojechalam nie maja ich...to se na oslode duzeeeeee lustro kupilam w srebrnej ramie :-D kilka duperelek typu swiece,swieczniki...reczniki...a jutro dalszy ciag zakupow...bo chce szafke pod zlew...nowy kosz na pranie...dywanik przed zlew i wanne... i reszte zakupow na impreze jutrzejsza...wlasnie gotuje leczo... popijam winko i siedze sobie sama... bo A pojechal w interesach zas ale pode droga zawozi mloda do tesciow :-)
Ja dla mlodej tez musze kozaki kupic...bylismy teraz w szczecinie i bylam w ccc bo tam czasami cos mozna bylo wyhaczyc dla dzieciakow fajnego i kupilam trampki jej tylko takie w kostke...kozaki mi sie nie podobaly...a jedne byly fajne asle takie typowo jesienne i jeszcze na "sucha pogode" bo juz na deszcz by przemokly...tu cos kupie...

A co to Pati za impreze urzadzasz??;-) ja wlasnie tez musze kupic dywaniki do lazienek,jakies a'la fierany do okien...o lustrach i calej reszcie nie wspomne...a jakos brak mi weny i sil na to wszystko mala wysysa ze mnie cala energie...ma jedna drzemke i to z rana..spi godzine wstaje okolo 12 i nie spi juz do wieczora.
Mam kartony,musze zaczac sie pakowac,swoja szafe przejzec...polowa pojdzie w kartony i do caritasu.A z malymi ciuszkami po malej tez nie wiem co robic....siostra juz mi zapowiedziala,ze jak przyjedziemy to te malenkie dostane spowrotem.Nie wyrzuce ich bo...nigdy nic nie wiadomo.Ale tez nie wiem gdzie mam je trzymac...jak my piwnicy ani strychu nie mamy :confused: ale jakas kanciapa sie znajdzie chyba ;-)

Jolka swietujemy Adama urodziny :-) no bo on mial w poniedzialek i wiadomo tylko na weekend kazdemu pasuje... no i juz kartki wisza w windzie i we wejsciu ze bedzie glosno :-D

reklama
Do góry