reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Znow sie melduje...ale tu pusciutko :(
ja sie wybieram na 2 tygodnie do PL ... tydzien z mezem a tydzie zostane sama u olezanki w Tarnowskich Gorach....jedziemy dokladnie 2giego po poludniu :)
Pa kochane i bede tu czesto zagladac :)

Ja dzis szaleje...dalej piore...ukladam...robie liste co wziac...kurde pojutrze juz o tej porze bede lezala na plazy :D jutro jeszcze wyskoczymy z moim A na zakupy...jakies ciuchy kupic i walizki...mloda wtedy pojade zawiezc do tesciow...i wtedy zaraz powrot do domu by dokonczyc pakowanie...dzis jeszcze pedicure i manicure trza sobie odwalic... w lodowce juz mam prawie echo...ale teraz zakupow nie bede juz robila bo po co? zjemy obiad na miescie,a na kanapki na kolacje dzis i jutro na sniadanie jeszcze starczy co jest... zaraz bede pakowala mloda....
Pogoda u nas do bani...raz slonce raz chmury i do tego dosc silny wiatr...ogolnie 18 stopni... :/

hej

Ja ciagle w PL dlatego nie pisze ale widze ze i tak nic sie tu nie dzieje
Nie wiem jeszcze kiedy wracam ale napewno na 1 musze byc bo lali do przedszkola idzie :))
Od 1 bede na bierzaco :))
Jutro mam kosmetyczke a ze ja wymagajaca to do domu przyjedzie :))

No Anka nareszcie sie zameldowalas bo widzialam ze pojawiasz sie na bb ;-)
My wlasnie z Noemi zjadlysmy sobie krokiety z mozzarella i pomidorami a o tego mieszanke warzywna po meksykansku :-)

A co do kosmetyczek to mialam w domu...ale nie lubie...lubie byc w salonie...bez balaganu... w wygodnym fotelu sie polozyc...kubek kawy i odplywam :-)

A co sobie serwujesz??

Pati to zycze Wam udanego wypoczynku:-)
Uwazaj by sie za bardzo nie zjarac na sloncu i zeby Ci te drinki z parasolka nie zaszkodzily oczywiscie fotki strzelaj co by nam tu pokazac po powrocie ;-)

Patrycja dobra kosmetyczka sprzata po sobie :)) A ja mani i pedi :))standardowa usluga :D kawka odpada ale soczek chetnie :) Ja usluga w domu bo z 3 dzieci do kosmetyczki ciezko sie wybrac :))) Udanego wypoczynku

Laura wykonczona spi a ja buszuje :))

Hej. melduje sie taż ja, tak zaglądam tu od czasu do czasu ale mało ostatnio naskrobałyści.

Miałam gosci z Pl bo byl w Straubingu volkfest :-) no i oczywiscie duzo piwka i super zabawa :-D a ja teraz coraz większa panika bo mój Szymon 3 wrzesnia idzie pierwszy dzień do przedszkola :szok: i jakos trudno mi go tam sobie wyobrazic bo jako jedyny w grupie bedzie mówił po polsku :-:)baffled: i tak mi go szkoda bo ma dopiero 2,5 roku a już takie stresy mu fundujemy :baffled: na samą mysl boli mnie brzuchol i chyba bede stała cały dzien pod przedszkolem.......

reklama
Dzieki dziewczyny-latam po chacie jak szalona...mloda spakowana...tylko fryz jej zrobie i niebawem smigamy zawiezc ja do rodzicow A...na szczescie nie tak daleko bo akurat z Pl.jada i wezma nam ja z trasy :-)
wtedy smigamy z moim A na zakupy :-) nawet mi sie zachcialo :-D chetnie sobie kupie cos fajnego :-)

Magda moja jak szla do przedszkola miala 2 latka i dwa miesiace... dobre podejscie pan w przedszkolu,troche cierpliwosci i bedzie wszystko super :-) mam nadzieje ze bez problemu sie mlody zaklimatyzuje... powiem ci ze z rana to nawet dzieci co po 2 lata sa w kita potrafia plakac...wiec jak poleci lezka to przytulic...i pamietaj ze nigdy nie umykaj ukradkiem... u nas kategorycznie bylo to zabronione... nawet jak byla chisteria na maxa... teraz mamy tak ze mloda daje nam klapsa na droge i wywala prezz drwzi...tak duzo dzieci robi ;-)

Jolka a opalic sie troche musze... no i mam plana troche pocwiczyc z rana w silowni :-D pewnie Spa odwiedze-mam ochote na masaz :-) i jakies moze nawilzanie sobie fundne... ;-) fotki natürlich beda ;)))

Anka a co do kosmetyczek -to moje tez sprzataly...ale ja lubie ten klimat w dobrym studiu :-) bo to dla mnie relax...i jak mi mloda skakala zawsze to tylko stresa mialam ,zeby lampa nie spadla,zeby czegos nie wylala...a to chciala pic...dlatego wole zajechac sobie jak pani pod studio,usiasc ,popitolic i gotowa wsiasc w auto i najlepeij jeszcze dobrego koktajla zaliczyc albo zakupy :-D a dzis zazycze sobie u mojego A masaz stop :-D

Do góry