reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

JOLA...w piatek prosto do chorwacji jedziemy bo nie zdarzylismy ze wszystkim i do PL pojedziemy po chorwacji :)
u mnie tez lepiej z waga jak przed ciaza...w ciazy przytylam 30 kilo:O (ciaza zagrozona i musialam caly czas w lozku lezec) a juz stracilam 40 :) wiec tylko sie cieszyc...rozstepy mam ale tylko na brzuchu,juz dosyc zbladly ale dalej tam sa...slyszalam ze sa takie jakby pudry do krycia takich rzeczy(albo blizn...) slyszalyscie o czyms takim?? a jak tak to gdzie mozna to kupic...

a jesli chodzi o farbowanie to ja bede w pl robic blad pasemka bo swoje mam czarne :D....

reklama
HEJ hej Jola nie mów ze tak tragicznie wyszło bo ja tez z blondu przymierzam sie na brąz:baffled: a nigdy nie miałam - jakiejs zmiany sie mi zachciewa i nawet wczoraj w markecie przymierzałam do swojej buzi takie brązowe kłaki to byla chyba gumka do włosów:sorry: i farbe ide kupic jutro tylko nie moge sie zdecydowac z jakiej firmy:szok: bo tyle tego jest ze mozna zgupiec jaka waszym zdaniem sie dlugo czyma na włosach i nie niszczy bardzo włosów????

Magda dobra jest casting gloss loreal-bez amoniaku a jakie Ty masz naturalne wlosy? ja mam jasna oprawe oczu,jasna karnacje i naturalne wlosy sredni blond wiec mi ciemne nie pasuja a to tez nie bylo zaplanowane u mnie zrobic sie na ciemno,ja chcialam bardzo jasny blond ale wyszly mi okropnie zolte po tym jak nalozylam jakis rozjasniacz schwarzkopfa a wczesniej wlasnie ten casting gloss i bylo dobrze,ale ja chcialam jeszcze lepiej...:eek: a uwazaj...bo jak na blond walniesz ciemna farbe to moga wyjsc zielone:szok:
Agnieszka nie mam pojecia o pudrach kryjacych rozstepy ...ale poszukaj w necie,napewno cos znajdziesz.

Hej kobitki :-)

Zaczne od rozstepow bo mam ich troche na brzuchu ...Ogolnie pogodzilam sie z nimi ale jak juz bikini musze wlozyc to juz taka pogodzona nie jestem :-D W ciazy przytylam 17kg.mialam big brzuch i w 6 miesiacu zaczelam sie pruc ;-):-D Poszukalam cos o czym Aga mowila...tu cos takiego znalazlam... Sklep kosmetyczny Alter Ego|Covermark|Coverderm|Bielactwo ciekawe jak dziala...

Co do farb polecam tez loreal...ale ja bym poszla na waszym miejscu z takimi zmianami do fryzjera... ;-)
Ja od x czasu farbuje wlosy na swoj wlasny kolor praktycznie...taki czekoladowy braz... bo jak juz kiedys pisalam siwieje :-D

A ja nie wiem co mam gotowac...u mnie zawsze na obiad musi byc miecho,moj M zupa sie nie naje.Jade zaraz do kauflandu to kupie cos do zrobienia na szybko...jak zawsze z reszta:-D Wczoraj byla zapiekanka makaronowa z szynka i brokulami.
Dzisiaj moze watrobke zrobie...ale to nie jest na szybko :/

reklama
hej u mnie była polędwica w sosiku ziemniaczki i fasolka szparagowa, najadłam sie jak swinia:baffled::szok::angry: a teraz sie ruszac nie moge :angry:

zielone włosy co to to nie chyba zaczekam do przyszlego tygodnia aż moja kolezanka wróci z urlopu ona jest fryzjerka to mi cos doradzi:happy: a ja mam swoje takie nijakie ni to blond ni to brąz przeważnie robie pasemka ale juz mi sie znudzily :(

Do góry