reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Anka udanego urlopowania :-)Odezwij sie ale od czasu do czasu... :-)no i rob duzooo fotek :-)
A ja sie pozniej odezwe bo zaraz do mojej babci jade :-D

Cos tu taka cisza ostatnio....ahmmmm....
Ja wczoraj wyruszylam z kumpela na podboj sklepow :-D najpierw zaliczylam ginekologa...mialam termin na 11:00 i punktulanie bylam przyjeta :-) jak zawsze facet najpierw sie nagadal..gadalismy chyba z 20 min.o urlopach :-D az sama musilam go pogonic zeby mnie zaczal badac :-D ostatni moj ginekolog mial ten sam"problem" :-D tez tak nawijal...ciekawe czy oni tak z wszystkimi czy to ze mna im sie tak zachce gadac ? hahahahaha...

ale o 12:00 juz bylam na miescie...najpierw kupilam sobie japonko-sandalki wysadzane kamieniami :-) potem dwie bluzki z dzianinki...w Mango...potem poszlysmy sobie zjesc dobry obiadek...potem byla kawa,potem piwka ...a na koniec kupilam sobie pierscionek-taki jak zawsze chcialam-duzy,swiecacy,wysadzany dzieciatkami mieniacych sie kamyczkow :-) wzielam sobie taki w kolorze lazurowej wody-rozne odcienie przeplatane bialymi... :-) i zladowalam w domu o 20:00.... :-)

A dzis bylam u mojej babci...musialam zrobic zakupy,pomoc jej spakowac kofry do sanatorium i zrobic troche zakupow... :-)
A teraz siedze i pije kawe...wciagnelam pol arbuza...mloda oglada bajke...a wczesniej to sobie poplakalam nad losem Pati26 :-( dziewczyna zginela niedaleko mojego rodzinnego domu.. (Tczew) doslownie kilka km.tamtedy tez jezdze-to nowa autostrada...nie raz smigalam tam 2 paczki...teraz bede jezdzila wolno...na bank zobacze tez tam krzyz badz dwa :-(

Agnieszka no co sie pytasz-jasne ze tak :-) Witaj i pisz cos o sobie i rodzince :-) i chetnie mozesz wkleic foto :-)

a ja dzis nawet fajnie sie wyspalam...miam pospraztane od wczoraj-jak to milo sie wstaje :-D tylko pranie wstawilam i jedno musze zlozyc...ale to jak sie wypierze bede skladac :-) i chyba schudlam bo kupilam sobie kiedys koszule taka z kr.rekawem...i byla mi troche w bokach za ciasna...tak brzydko lezala...no i dzis mowie sobie przymierze...(a dodam ze jak sie wazylam to 2 kg.na plusie) i normalnie lezy jak ulal :-D Nic z tego nie kumam ale cieszy mnie to bardzo :-D

Jolka pipooo co sie nie odzywasz!!!????? :-D
Gdzie reszta?listy goncze chyba musze rozeslac:-D
Anka jak dojechalas ?

Hej,mi sie nie chce pisac bo pogoda do bani a po drugie moimi wlosami jestem zdolowana:-(
Wlasnie dzwonila jakas baba i termin zrobila ze mna na jutro na 12,znowu mi ktos przylezie mieszkanie ogladac:crazy:
Ja tez schudlam,mam 60 kg. w co az trudno mi uwierzyc...szczytem moich marzen w lutym jak sie odchudzalam bylo 62 :sorry2:jakos ta waga sama leci...i jakos nie mam nic przeciwko:-D
Poza tym zaczelam ksiazke czytac,bo przez ta pogode wiecej w domu siedzimy niz spacerujemy...
I tak o...czas leci,coraz blizej impreza roczkowa a ja ...mam pustke w glowie,nie wiem nic:baffled: co przygotowac itd. Musze w koncu pomyslec nad tym.
Agnieszka...24
to mamy dzieci prawie w tym samym wieku :-)

Witam ja melduje sie z Polski
Od wtorku jestem na slasku a dzis na noc wzjazdzamy nad morze tylko ze moja ksiezniczka cos chora jest nic nie je nie pije ma biegunke kaszel itd juz bylam z nia u lekarza ale poprawy brak
Nad morzem bedziemy tydzien a jak bedzie fajnie to dwa a potem znow na slask i tak posiedzimy w PL do konca sierpnia.

Witam nowa mamusie i zapraszam do czestego pisania z nami:)
Napisz cos wiecej o sobie fotki tez sa mile widziane :)

Super ze mnie tu przyjelyscie:) ja klikam z dziewuszkami ktore w lipcu 2009 urodzily :) a to forum znalazlam dopiero dzisiaj...
Jonathan zaczyna powoli chodzic wiec oczy musze miec w kolo glowy ;)
Fotki powklejam po urlopie bo wybywamy na prawie 1 miesiac :O:O
jedziemy do pl na 2 tyg i na nastepne 2 do chorwacji :)
jak jestescie ktoras na ''nasza-klasa'' to mozecie mnie podgladnac ;) tylko zeby ogladac foty musze miec was jako znajomych :)
wiec czekam i chetnie was tez poznam

buziole :)

Moje dane: Agnieszka Kosizen......wysiwtli sie maly chlopczyk na focie:) (innej takiej nie ma ;))

Agnieszka...24[/B] to mamy dzieci prawie w tym samym wieku :-)

Dokladnie:) co umie juz twoje malenstwo?? chodzi juz?? ile ma zebolkow??

Ostatnia edycja:
Agnieszka...24 moje malenstwo umie duzo:-D ale jeszcze nie chodzi a zebow ma az 4 ;-)
Udanego urlopu Wam zycze :-) kiedy wyjezdzacie?

reklama
jedziemy juz w pon :)
moj ma juz 10 zebow i 2 nowe wychodza :O:O umie tez sporo i juz troche zaczyna lazikowac ;) myslalam ze juz nie bedzie raczkowal bo jakis leniuszek z niego ale mu sie udalo i zasowa jak torpeda :D nie nadarzysz za nim :D

Do góry