ale ten kindergeld dostane rowniez jak w polsce urodze prawda?no jezeli pobyt legany jest oczywiscie.czy jestem w błedzie?
Jezeli Twoj maz jest TU zameldowany i legalnie pracuje to tak,ale nie mozesz brac kaski i TU i w PL-to nielegalne ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ten kindergeld dostane rowniez jak w polsce urodze prawda?no jezeli pobyt legany jest oczywiscie.czy jestem w błedzie?
No jem ale salatki :-) dzis na sniadanie zjadlam miche ...potem arbuz...i pozniej jeszcze raz salatka bedzie :-) i tak z dwa tyg.chce pociagnac :-) przyda mi sie bo ja ogolnie malo warzyw i owocow zauwazylam ze jem... :/To sie niemadrze odchudzasz -zeby schudnac trzeba jesc!!
:/
Ja Ci szczerze radze rodzic w De :-) i nie boj sie ze nie znasz jezyka...w kazdym miescie sa polskie polozne...tu sa dziewczyny z Twoich okolic wiec Ci napewno cos doradza...
Moj jest prywatnie ubezpieczony ale tak zalatwil ze my przez aok