reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Madzia ale pamietaj tez ze tak zaraz po porodzie to ty do meza nie dolaczysz...najpierw bedziesz musiala paszport wyrobic ,a to trwa ponad miesiac...a tu w De godzine :-D
Jaki wogole masz tak w sumie plan ulozony? no i w jakim bedziecie miescie?
a Ty Jolka prywatnie ubezpieczona z mala jestes?

Ja tez dzisiaj na obiad wcinalam salate,taka z lidla kupuje gotowa z dressingiem.;-)
Ale ja sie nie odchudzam...tylko staram sie nie przytyc :-D
Tak,My wszyscy jestesmy prywatnie ubezpieczeni.

Patrycja jesli zostane na czas porodu w polsce to napewno ze 2 miesiace bede po porodzie....wiadomo ze bedzie potrzebna opieka poloznej i kogos bliskiego do pomocy a w tym czasie bedziemy paszport wyrabiac dzidzi:-) jak w de to problem rozwiazany:-) bede w Dusseldorfie.

Ostatnia edycja:
Ja Ci szczerze radze rodzic w De :-) i nie boj sie ze nie znasz jezyka...w kazdym miescie sa polskie polozne...tu sa dziewczyny z Twoich okolic wiec Ci napewno cos doradza...

Ja Ci szczerze radze rodzic w De :-) i nie boj sie ze nie znasz jezyka...w kazdym miescie sa polskie polozne...tu sa dziewczyny z Twoich okolic wiec Ci napewno cos doradza...

Zgadzam sie :) Z dusseldorfu jest Blonk a my z Agnieszka mamy blisko :) 15 minut autem :))
Ja nie znalam jezyka i tu rodzilam.Polozna mialam polska z tym ze jej wcale nie potrzebowalam :D
Rodzine mam w PL a tu jestem sama jak palec :)

reklama
Do góry