reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

I dobrze zrobilas....takie rzeczy sie wczesniej telefonicznie ustala...
Ja najczesciej maluje paznokcie wieczorem keidy juz jestem wykapana...i nic robic nie musze...ale i tak na drugi dzien powtorka z rozrywki :-Dale ja tam lubie te zabiegi... ;-)
Troche jesztem zla bo zawsze kupowalam lekiery z jakiejs tam firmy ktorej nazwy nie pamietam...ale tanie bo jakos trzy euro...i zawsze suuuuper trzymaly,mialy piekny odcien i do opalonych dloni super wygladaly :-) a teraz pipa nie ma ich nigdzie!! jakbym wiedziala zrobilabym zapas na lata :-)

reklama
Hej,na szybcika pisze,zaraz musze jechac z mala na U6 ,mam termin 9:45...wyspalam sie dzisiaj,polozylam sie o 22 i wstalam o 7 :30:-) o 6 rano zamknelam okno balkonowe w sypialni,bo auta jezdzily i mnie obudzily...mala sie tez przebudzila i myslalam,ze juz po spaniu,ale zasnela i spala do 8 :-)
Mnie wlasnie w malowaniu paznokci wkurza to,ze trzeba czekac az wyschna....najlepiej to siedziec w bezruchu 15-20 minut i nie robic NIC,a ja tak nie umiem i zawsze gdzies zachacze i sie wkurzam :wściekła/y:
Oki...lece Nara.Milego dzionka :-) U Nas znowu skwar :hmm:

Hej,gdzie Wy sie kobity podziewacie?? Planowalismy dzisiaj wszyscy jechac nad wode a pogoda sie spipczyla :wściekła/y: ze tez nie moze przyjsc burza a po burzy znowu slonce,tylko od razu ochlodzenie i zero slonca :dry:
Wczoraj oczywiscie ogladalismy mecz
a084.gif
wynik pewnie wszystkim dobrze znany...;-)
I nie wiem jakie plany na dzisiaj,przez te pogode wszystko sie pokielbasilo...

Ich bin wieder da!!!! :-D:-D:-D
Nasz weekend nad morzem bardzo udany...pogoda dopisalaoj takkk :-) byly nieziemskie upaly...dupa az piecze ze usiedziec nie mozna :-D strzaskalismy sie wszyscy na machon normalnie..wczoraj bylismy w domu ok.23:00...dzis mloda nie poszla do kity...pozniej idziemy do naszegu ulubionego freizeitpark...mloda ma tam zawsze radoche na maxa...a ja moge sobie na trawce na kocyku lezen i czytac :-) Cos mnie komary dzis pociely w nocy... fotki wrzuce pozniej jak mi kumpela przesle bo ja wzielam nasza lustrzanke ale malo robilam fotek...nie bralam na plarze bo balam sie ze moze piach sie gdzies dostanie i po aparacie bedzie...

Laski u Was tez taki zaduch? nie wiem ,chyba na burze sie zbiera...no i tak na noc by sie przydalo...Moi wlasnie wyjechali do Braunschweigu...wroca wieczorem...jutro mamy isc na urodziny do Noemi kolezanki z przedszkola...a my od piatku nie bylysmy w kita i mielismy sie zlozyc z mamami na prezent jeden i porzadny...jedna mama sie zaoferowala ze wylozy kase i kupi prezent a my oddamy na ur.tylko nie wiem czy to tak zostalo czy jak :-D musze do niej zadzwonic a nie amm nr.ale jutro na szczescie jeszcze jest dzien wiec wezme nr.od dyrektorki jesli jej nie spotkam w przedszkolu ;-)

A co do meczu to chlopaki chyba wszystkich zaskoczyli :-)Dali ostro czasu...Maradona to bylo widac ze zalamke mial ...no coz... :-) szkoda tylko ze Müller wykluczony z nastepnego meczu bo dobrze gral...i tyle bramek wrzucil... ale trzymamy kciuki -bedzie gut :-D

A tu znowu cisza nastala :dry: czy jak? ja dzisiaj o 17 mialam termin z mala na gimnastyke ale nie wiem co mi sie pokielbasilo,ze myslalam ze mam ten termin jutro...dokladnie o 16:38 spojrzalam na kartke z terminami i patrze a tam stoi data 6:07...a ja myslalam,ze to sroda bedzie :confused: no i mozecie sobie wyobrazic jak latalam...dobrze,ze do tej przychodni mam 5 minut piechota...
Ale jeszcze tylko w piatek musze isc i w poniedzialek i KONIEC...juz mam dosc tego lazenia tam( bo chodze juz od konca maja,caly czerwiec...),mloda jest za leniwa by raczkowac..(raczkuje 5 metrow po czym i tak pada na brzuch i sie czolga).to teraz juz sie nie na raczkowaniu kobita skupia tylko na tym,ze stoi...paranoja.Nie wiem czy Wam pisalam...zaczelo sie od tego,ze miala blokade bioder i musialam jechac az do Köln i doktorka z Köln wyslala mnie z mala na rechabilitacje-chodzik musialam calkowicie odstawic i zaczela sie nauka raczkowania-NA SILE.
Ale dobrze,ze juz koniec.:shocked2:

Ja tu jestem caly czas...jak widac po postach...ale samej do siebie to mi sie tez nie chcialo pisac :-D
Wlasnie sobie siedze po sniadanku...dopijam herbatke... dzis stalam w mega korku jak wracalam z Kity...normalnie jade 4-5 min.a dzis jechalam prawie pol godziny :-Dale co tam slonce w twarz swiecilo,zapuscilam sobie muze na maxa i bylo gut :-)
Zaraz ide poskladac pranie-bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-nienawidze tego robic...i prasowanie mnie czeka...ale czy sie dzis doczeka tego nie wiem :-D moze dzis na jakies zakupy skocze...kilka kosmetykow by mi sie przydalo...np.tusz do rzes,elyner,jakis lakier do paznokci ...i mam chec sobie kupic jakies swiecidelka...cos na szyje,jakas fajna branzoletke i delikatne kolczyki...no i stroj kapielowy...ale na to nie licze ;-) no chyba ze jakis cud sie zdazy...i znajde cos co mi sie spodoba...i jeszcze poopalac bym sie chciala zdazyc....

A wczoraj bylismy na urodzinach Noemi kolezanki z przedszkola..bylo bardzo fajnie... :-)

I jak Pati zakupy sie udaly?? Ja ostatnio w H&M wyhaczylam spodnice i bluzke taka koszulowa z krotkim rekawem za 7 € :cool2: teraz mnostwo takich prmocji w H&M,nie wiem....letnia wyprzedaz chyba.A wcale nie planowalam nic kupowac...weszlam tak tylko zerknac ;-)
Dzisiaj zapowiada sie ciekawy wieczor :-) planowalam sie zaopatrzyc w jakas komore dzwiekoszczelna ...ale nigdzie takowej nie znalazlam :-D Chce by wygrali ale te ich szalenstwa potem zleksza mnie wkurzaja :dry:bo kurde spac nie mozna...

reklama
Do góry