reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Czesc dziewczyny
my wczoraj tak pobalowalysmy ze glowa mala :-D:-D
siedzialy my do bialego rana i pily m jak przyjechal z pracy ok 05:30 to dopiero odwiozl dziewczyny do domu :tak::tak:
Ania oczywiscie po moich drinkach nie byla wstanie jechac i dzisiaj jak wytrzezwieje to ma auto odebrac :tak::tak:
teraz kazda z nas zdycha a kumpela jeszcze miala isc do pracy:baffled::baffled:
ja jej normalnie wspolczuje bo ja bylam tylko sie wykompac i caly czas leze bo nie mam na nic sily dobrze ze m sie zlitowal i poszedl z mala na plac zabaw przynajmiej mamuska moze spokojnie odpoczac i dojsc do siebie:tak::tak:

reklama
Pati a te roze to tak z jakiejs okazji czy tak bez okazji? fajnie sie masz ;-)
Ja wczoraj tez balowalam,jezeli picie piwa mozna nazwac balowaniem :-D
Pol dnia u tesciowej przyszywanej spedzilam,ogladalismy mecz,tesciowa sie napila i nabrala checi na zabawe,wiec po meczu stwierdzila,ze jedzie z nami do centrum :-D no to pojechalismy i poszlismy na piwo,ale juz pozamiatane bylo:-D i to doslownie,bo sprzatali miedzy stolikami na zewnatrz odkurzali po szalenstwie ...ale i tak posiedzielismy,w sumie wytrabilam wczoraj 5 piw :szok: ale nic mi nie bylo...dzisiaj czuje sie swietnie,nawet humora mam w miare i power do pracy ;-)Pogoda wspaniala,jest bardzo goraco ale i wiaterku troche do tego,pranie na balkonie wyschlo mi sprintem.

Wszystko mam juz zrobione,chyba biore mala i uciekam polazic... Ciao!!
g020.gif

Wiesz Jolka w sumie sobie nagrabil.... :-) ale i tak mnie zaskoczyl...zaraz sobie dwie mloda skonfiskowala do pokoju we wazonik...bo ona to mala ogrodniczka :-D ciagle podziwia kwiaty...a na dzien matki to sie tak rozplakala ze nie dostala kwiata ze masakra :-D
Ja wlasnie sacze sobie winko ;)

Anka kaca wyleczylas? gdzie jestes kobieto?

Ja dzis szukalam stroju kapielowego...pol netu przetrzepalam i NIC nie znalazlam co by mi w oko wpadlo... :(

agnieszka u nas wczoraj bylo 10 razy glosniej;-) ale z ta policja to niezle zrobili...a "smerfy" mogli sie zabawic i koguta wlaczyc...ehhh nic sie na rzeczy nie znaja :-D

Patrycja wiesz u Ciebie bylo glosniej bo nie ma co Berlina z nasza miescina porownywac;)))
A Policja potem razem imprezowala na ulicy;))
Moja szwagierka tez tam byla nawet gdzies ja tam widac i mi wszystko opowiadala no masakra .......

Dobry Dan :)

Agnieszka dobrze ze ja w takiej dzielnicy mieszkam w jakiej mieszkam bo bym chyba ocipiala do reszty jakby mi tak pod oknami ryczeli i skakali..

U Was tez juz tak z rana parno i duszno?
Mamy plana na weekend skoczyc do polski nad morze do Wiselki...Moja znajoma ma tam apartamenty i chetnie bym sie u niej zatrzymala...W tamtym roku bylam z mloda sama bo nas zaprosila...ale w tym roku to ze znajomymi wiec rzecz jasna bedziemy placic jak sie nalezy ;-) ale mam ochote poskakac przez fale :-D
Czekam na mojego az sie z bulkami zjawi...ale jak go nie widac tak nie widac...a tylko mloda do pezedszkola zawozil...nic nie mowiil ze jakies drogi obiera...Polak glodny polak zly!!! :-D

Mialam sie za ciasto zabrac ale w tej goraczce to mi sie nic nie chce...wczoraj to nawet na spielplatzu za dlugo nie moglam usiedziec...masakra jakas...strzele kawe i poczekam na te bulki.... ;-)

reklama
Pati brak slow na to po prostu...:no: Chodza debile po tym swiecie...

A co tu dzisiaj taka cisza? U mnie parowa niesamowita...caly dzien sie na deszcz zapowiada,ale cos nie ma tego deszczu :dry:a moglaby porzadna burza przyjsc,od razu by sie lepiej oddychalo. Ja polozylam wlasnie mala,zaraz tez smigam pod prysznic i w kimono,bo cos zmeczona jestem...ta pogoda chyba.

Do góry