Hausfrau
Fanka BB :)
Ja też mam tu tylko Małża... ale teraz jak będzie Bejbik to nie będę taka sama :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam tu tylko Małża... ale teraz jak będzie Bejbik to nie będę taka sama :-)
witam na forum i gratuluje fasolkihej,ja chcialam sie przywitacmieszkam w Niemczech od 3 lat,jestem w 26 tyg ciazy...ogolnie wszystko jest ok,tylko dzis sie jakas sentymentalna zrobilam...no a rodzinka cala w Polsce...tu mam tylko meza.
witam , gratuluje i czekamy na info od gina )Czesc.A ja tez jestem w Niemczech.(8 marca na dwoch testach 2 kreseczki)Przede mna pierwsza wizyta u gina.....Pozdrawiam.Anka.
ja juz tez myslalam o tym interesieOOooo ile mamy tu nowych mamusiek :-) Witam Was dziewczyny :-)
Moi tescie mieszkaja na Weststadt-tak to sie chyba pisze i nazywa ;-) jakies 5 min autem od centrum :-)
Ja jeszcze dwa dni i smigam wreszcie do Polski-jak sie ciesze :-) planow mam sto tysiecy...cala liste zakupow i kolejna liste z rozkladem odwiedzin :-)
Wlasnie tocze boje z praniem bo moj a chce miec wszystko na urlop wyprane,a i ja potrzebuje co nieco ;-)
Dzis albo jutro musze moja siwizne zafarbowac ...mialam tez plan na solarium skoczyc ,ale nie wypalilo...takze przekladam na jutro ;-)
Wczoraj spedzilam pol dnia z mloda na basenach pilkowych itp.bajerach...i normalnie zachcialo mi sie takiego interesu...Tyle ,ze musialoby to byc z ogrodem...zeby tez interesik kwitl latem.... ;-)
gratuluje decyzji i juz skladam najlepsze zyczonka.czekamy na zdjecia i relacjeo jak fajnie ze i jakies zafasolkowane panie sie pojawily;-)
wiolan rzeczywiscie chwilke przede mna bedziesz rodzic,po porodzie zasypie cie pytaniami
ja w braunscheigu bywam bardzo czesto,mieszka tam moj brat.
patrycja zazdroszcze wyjazdu do PL,my naszczescie jedziemy na swieta i sie pobieramy
zdrowka zycze.Co do zasypiania to moje corka od 2 lat nie spi popoludniami.Klade ja spac o 21 czasami marudzi ze chce z tata, czasmi ze z mama ale zasypia samaW nocy spi do 14h dlatego nie klade ja za dnia.Kiedys to robilam i potem mialam cyrki ze spaniem w nocyNie chcial isc spac, lament, placz i zasypianie ze lazami.A po co sie stresowc trzeba wyluzowac.Moze pomysl o jakims rytualeHej :-) jaki tu tłok sie wreszcie zrobił zawsze taką pustka wieje... witam nowe koleżanki:-):-)
do mnie znowu jakis wirus sie przyczepił i mam bolace gardło a o nosie juz nie wspomnę
My tez jedziemy na swięta do PL i jak zwykle cała lista zakupów uszykowana:-)
Pscola dziękuje za telefon zadzwonie jak się zrobi cieplutko :-)
Dziewczyny miała któras z was problem z usypianiem 2 letniego dziecka? Bo jeszcze pare dni i wyjde z siebie. Szymon nie chce chodzic spac w dzien ( kłade go zawsze raz ok 13) a wieczorem to juz mega koszmar usypiam go prawie godzine, najpierw musi sie nagadac a potem zaczyna te swoje wiercenie sie i zmienia pozycje lezenia milion razy na sekunde:-( wymysla co chwile ze albo chce siusiu albo głodny albo chce dzwonic do babci albo.....sto tysiecy innych albooooooo. zazwyczaj koncy sie to tak ze ja nie wytrzymuje daje mu "klapsika" w dupke i zasypia z łzami:-(a ja nie chce tago klapsika bo mi go żal ale juz nie mam do niego nerwów
Hej ja tez mieszkam w De od szesciu lat okolice Münster