reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

sliczna Twoja Laura :D najwazniejsze, ze dziecko zadowolone z wypadu to i rodzic sie cieszy :D
jakies przeziebienie mnie bierze, mam nadzieje, ze jutro nie bedzie po nim sladu , bo mam zamiar po sklepach polazic :D w mojej miescinie nic nie mozna kupic, a tu wiadomo- od koloru do wyboru...tylko portfel boli ;)

reklama
Hej Kobitki!
dzieki za zyczenia dla Maxia- juz mu lepiej, od wczoraj chodzi znowu do szkoly, choc bladziutki jeszcze i musze na niego uwazac
juz sie cieszylam, ze wiosna przyszla, a dzis odslaniam okno a tu snieg.....:szok:

Abo - witaj u nas, sliczne masz dziciaczki, a jak sie nazywaja?

Aga - ale Ci dobrze! ja musze do polowy lipca pracowac, a tez juz mi sie nie chce, lenia mam okropnego
na szczescie za dwa tygodnie urlop wielkanocny, no i jedziemy do Polski;-)

Kieran i Mia :)
na Wielkanoc Polska do mnie przyjezdza :D bedziemy chrzcili Mie i sie rodzinka zlatuje :D

sliczna Twoja Laura :D najwazniejsze, ze dziecko zadowolone z wypadu to i rodzic sie cieszy :D
jakies przeziebienie mnie bierze, mam nadzieje, ze jutro nie bedzie po nim sladu , bo mam zamiar po sklepach polazic :D w mojej miescinie nic nie mozna kupic, a tu wiadomo- od koloru do wyboru...tylko portfel boli ;)
Ktora kobieta nie lubi chodzic na zakupy:confused::-D Ja czasami lubie zaszalec ale jakos zawsze wole w Polsce bo tu ciezko mi jest cos kupic:tak:W Polsce wiem gdzie isc i wychodze z torbami:rofl2:
Hej Kobitki!
dzieki za zyczenia dla Maxia- juz mu lepiej, od wczoraj chodzi znowu do szkoly, choc bladziutki jeszcze i musze na niego uwazac
juz sie cieszylam, ze wiosna przyszla, a dzis odslaniam okno a tu snieg.....:szok:

Abo - witaj u nas, sliczne masz dziciaczki, a jak sie nazywaja?

Aga - ale Ci dobrze! ja musze do polowy lipca pracowac, a tez juz mi sie nie chce, lenia mam okropnego
na szczescie za dwa tygodnie urlop wielkanocny, no i jedziemy do Polski;-)
Zartujesz snieg:szok::szok:u mnie sloneczko i 12st.
Kieran i Mia :)
na Wielkanoc Polska do mnie przyjezdza :D bedziemy chrzcili Mie i sie rodzinka zlatuje :D

No to bedziecie mieli wesolo ja na swieta do Polski jade :) w tamtym roku bylismy tutaj ale w tym jade do mamy :)
A chrzcicie w polskim czy niemieckim Koscile?

Ello

jak zwykle w weekend tu cichutko
Laura spi ale po drzemce ruszamy do parku i na Dusseldorf zjesc pycha bule z mieskiem :)) Mamy jedno miesjce gdzie lubimy jadac Lokal nalezy do Jugoli ktorzy maja super goloneczki :)) Czekam az Lali wstanie by ja ubrac i wkoncu wyjsc z domku

A Wam jak mija weekendzik??

hej dziewczyny!
Można sie dolączyć?? Co prawda nie jestem jeszcze mamą, ale niedlugo bede :) Mieszkam w niemczech juz prawie dwa lata, ale ciagle czuje sie zagubiona.:unsure:
Może mądre doswiadczone mamy pomoga mi tu troche odnaleźć :tak:

fasoll - witaj i rozgosc sie:-)
a zafasolkowana juz jestes? jak dlugo juz?

moj weekend byl pracowity - sobota na zakupach, niedziela na sprzataniu, z myciem okien wlacznie
na jutro znowu zapowiadaja snieg u nas ?????:szok::szok::szok:

jutro ma moj Nikos urodzinki, wiec dzis zabieram sie za pieczenie, 2 ciasta do przedszkola i cos do domu, w srode przyjda dzieciaki....pelne rece roboty:-p

wszystkim chorowitkom szabkiego powrotu do zdrowia:tak:

reklama
Pscola- to wesolo jutro bedziecie mieli :) wszystkiego najlepszego Twojemu synkowi!

Fasoll- gratuluje ciazy! ja od poczatku w Niemczech czulam sie jak u siebie, musze nawet powiedziec, ze lepiej niz w Polsce....a moj maz z kolei caly czas o powrocie do Polski mowi- mieszkalismy tam dwa lata...

Do góry