reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej.:-)
Maz juz wrocil z cala masa rzeczy dla dzieci. Juz sama nie wiem od czego zaczac przegladanie tych rzeczy. Wieczorem bedziemy mieli gosci z Polski, na 3 dni- kolezanka z rodzina:-) :-) :-)
Justyna- to bardzo udany weekend mialas. A na majowke bardzo chetnie szkoda, ze to tak daleko...:sick: :sick: :sick:

reklama
Justyna- dzieciom to chyba wszystko jedno co tata przywiozl bo w brzuchu siedza :-D :-D :-D Te rzeczy bardziej mnie ciesza bo to dla nich ciuszki, kocyki, itp. od rodzinki z Polski;-) ;-)

Halo, halo !! Co tu tak cichutko ?? ;-) ;-) ;-)
Ja mialam gosci z Polski- 3 dni. Przyjechala moja przyjaciolka z rodzina. Bylo suuuuuper :tak: :tak: :tak: Ale tez niezle sie wymeczylam:baffled: Oj kondycja z brzuszkiem coraz slabsza...

hej anulka, nie wiem co sie dzieje, ale tutaj juz nikt nie zaglada, jakos wszystkich wywialo...:-:)-:)-( co u ciebie? jak dzidziusie ? kiedy wizyta u gin ?

Ja jestem:-) :-) Od rana mam leniuszka wielkiego:szok: Wstalam o 10.00 i nic mi sie nie chce:baffled: ledwo sniadanko sobie zrobilam i tak siedze przed kompem... a musze do banku sie przejsc i do sklepu...:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: a to juz 14.00 !! Takie poweekendowe leniuchowanie... Moze ta pogoda tak dziala na mnie??

To fajnie, ze ktos tu jednak zaglada...:-):-):-)
ja tez ma dzisiaj leniucha, nic ciekawego nie robilam, pogada okropna, nic sie nie chce, emilka spi,michalek na pilce recznej, w domku spokoj. o 16.30 idziemy do dentysty- ja, michalek i emilka:tak:. to pierwsza wizyta emilki, ciekawe jak to bedzie, pewnie nie obedzie sie bez walki :szok:.
a jak brzusio ?

reklama
hey dziewczyny,
mieszkam w Regensburg od 7 lat i urodzilam tutaj dwoch przeslicznych synkow, jesli macie jakies pytania chetnie odpowiem :O)

Do góry