reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej laski no i siedzialam do 3
tak maurice ma urodziny

a wiec dzisiaj przyjdzie tylko rodzina , babcia i ciocia i takie tak , w przyszla sobote robimy kinderparty , ale nie w domu tylko idziemy na kregle

robilam ciasta dwa do szkolyniemieckiej i do polskiej , bo akurat zaraz na 14:00 ma polska szkole

i torta jak przajdzie rodzinka

a to moje urwisy

bild063zg1.jpg

reklama
Blond-WSZYSTKIEGO NAJ;NAJ ;NAJLEPSZEGO DLA SYNKA!!!!!!!!!!

ja mysle ze gdyby Madzia synka wozila w pozycji pol lezacej taka jaka wlasnie ma Babyschale to nic mu nie bedzie zwisac...No i ja Polecam Maxi Cosi :-)

Ale słodkie te wasze dzieciaczki:-). Dziewczyny rodziłyście w Niemczech?? JAKIE Są WARUNKI W SZPITALU,CO TRZEBA ZE SOBą ZABRAC NA PORóD I POBYT W SZPITALU????

Hej laseczki, my tez juz w niemcach. Sniegu nie ma :no:,moja jesze na sankach nie jezdzila.

Witamy nowe mamy:tak:.

Malo Was odwiedzalam ale moje tornado szaleje na calego:-). Wszedzie jej pelno. Teraz padla ale pewnie zaraz wstanie, bo mysli ze sie sama nudze, trzeba dbac o mame. Jest posiadaczka trzeciego zeba. Smiesznie wyglada.Siostrzeniec stwierdzil ze Paulina to krolik.
Ide troszke posprzatac, trzeba sie ruszac bo w swieta troszke poszalalam z jedzonkiem:sorry2:.Mialam schudnac a tu mam lekki naddatek.

STO LATEK dla DUZEGO FACETA!!!!!

Magdaleno ja rodzilam tutaj w lipcu.Musze Ci powiedziec ze to co potrzebujesz to tylko rzeczy osobiste i ubranko wyjsciowe dla dzieciatka.Majtki poporodowe i podpasek mozesz brac ile chcesz:-D:-D:-D

Kicia witaj ponownie!!!

Blond dzieciatka slodkie

... witam Was...
my dzis zaliczylysmy kawke u kolezanki Pogoda pod psem wiec nici ze spacerku

Halloo kobitki!!!!!

Madzia ja tez tu rodzilam...Wszystko bylo super...Jedyne co wlasnie musisz zabrac to rzeczy osobiste...
Wklady poporodowe,majtki poporodowe,podpaski,pampersy,chusteczki,ciuszki na pobyt wszypitalu dla dzidzi wszystko daja w szpitalu...Takze pelen luz...Obsluga w moim szpitalu swietna,polskie polozne,a jak niemki to tez bardzo mile,nie gadam zbyt duzo bo niemiecku wiec staraly sie jak mogly bym ja je a oni mnie zrozumieli...Jeszenie pycha...no poprostu inna bajka jak w polsce:-)

Kicia-gratuluje 3-go abka :-)

A ja wlasnie pociagam polskie piwko:-) Moje dziecko wpakowalo sie mi do sypialni i wcale nie ma zamiaru isc spac do swojego pokoju...Siedzialam przy niej
min w jej pokoiku ale tylko sie krecili...Pomieszalo jej sie w dekielku po tej polsce...ale co sie dziwic-co roz spala w innym miejscu i przewaznie z nami lub z moja mama jak zostawilismy ja na 4 dni...Teraz mamy rachunek....:baffled:

Dobry wieczor, witam sie po dluzszej nieobecnosci:tak: Jakos nie mialam natchnienia na pisanie, a i czasu tez brakowalo. U nas wszystko ok. Czas ucieka mi przez palce.
Blond Wszystkiego Naj dla syna! Fajna fotka:tak:

A mnie znowu marzy sie urlop, ale mam dopiero w marcu:wściekła/y:

reklama
Do góry