reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam kliniki,szpitala na Cc

reklama
Czy wpisywalas juz w Mapy Google słowo "porodówka" i szukałaś wokół swojej miejscowości? Na pewno pojawią się szpitale publiczne i trochę mylnych adresów, ale może wśród nich znajdziesz placówkę, która Cie zainteresuje.

reklama
W obecnych czasach wiele placówek oferuje prywatne porody i na pewno na śląsku dość popularny i chwalony jest ESKULAP w Bielsku.
Wiem też z własnego doświadczenia, że warto porozmawiać ze swoim lekarzem prowadzącym bo mój mnie wprost zapytał jak chce rodzić, a wiem, że cesarki można sobie z nim "umówić". Ja nie chciałam cięcia więc rodziłam sn
Wielu lekarzy idzie na rękę pacjentkom swoim i pisze zlecenie na cc.

Na pewno doradzam Ci szukać jak najbliżej miejsca zamieszkania bo dojazd do szpitala, pobyt- dowożenie rzeczy, odwiedziny- może to być bardziej kłopotliwe niż się wydaje gdy odległość jest duża.

Pracuje W szpitalu cewnik straszny nie jest według mnie .
Poród naturalny nie chce i z własnych widzimisie jaki i dlatego że mam wskazania .
Poprostu...
Szukam alternatywnego rozwiązania bezpiecznego dla dziecka i siebie no jakoś to wyciągnąć muszą więc pozostaje tylko droga cc :(
Byle było bez powikłań wiadomo jakoś trzeba dac radę stąd szukam miejsca gdzie nie zraza mnie do jakiegokolwiek sposobu wydawania dzieci na świat:(
Przemyśl jeszcze w takim razie sn ze znieczuleniem zewnatrzoponowym (koszt w Esculapie to jakieś 600-700zl ) lub poród z prywatną położną też 500-700zl. A jeżeli rzeczywiście koniecznie cc no to tak jak pisałam w śród moich znajomych właśnie Esculap chwalą bardzo.

Do góry