reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam dobrego dermatologa w Łodzi

Witam wszystkich :-) Ja w sprawie poszukiwań pediatry z Górnej.

Ostatnio z Małym mamy trochę problemów i postanowiliśmy, że poszukamy pediatrę gdzieś bliżej nas.
Do tej pory naszym pediatrą była doktor Obraniak z Matki Polki (lekarka ok, ale jest to dość daleko i na dodatek zapisy są w piątki na cały przyszły tydzień).

Dlatego mam gorącą prośbę o polecenie jakiegoś pediatry z Górnej (im bliżej skrzyżowania Dąbrowskiego/Kilińskiego tym lepiej)... nie musiałabym prosić się mojej "lepszej" połowy o samochód:-)
.

Z góry wielkie dzięki za wszelkie informacje.Pozdrawiam :-)

reklama
na Kilińskiego 90 robiliśmy badanie za 50 pln. Rejestracja prze z telefon 634-38-60 i można zapłacic kartą :).

Witajcie
Mam pytanie czy mozecie polecić pediatre z Medycyna Grabieniec na teofilowie.Bo jestem zapisana w przychodni na Traktorowej ,ale nie jestem zadowolona z lekarzy którzy tam pracują ciągle ktoś odchodzi i przychodzą nowi lekarze.
Proszę piszcioe jak ktoś może polecic pediatrę z Grabieniec

Ja z moja mała jezdze na Piotrkowska 16 do dr Bika, polecany przez wielu pediatrów. Bardzo fajny lekarz, miły tlumaczy wszystko i nie każe za kazdym razem pieluchowac wystarczy wiekszy pampers :-)
Ogolnie jestem bardzo zadowolona :tak:

Witajcie
Mam pytanie czy mozecie polecić pediatre z Medycyna Grabieniec na teofilowie.Bo jestem zapisana w przychodni na Traktorowej ,ale nie jestem zadowolona z lekarzy którzy tam pracują ciągle ktoś odchodzi i przychodzą nowi lekarze.
Proszę piszcioe jak ktoś może polecic pediatrę z Grabieniec

Hej
Ja wlasnie chodze do przychodni na traktorowej i odeszla dr.Bieniek i bardzo mnie to zabolało ale rpzyszła dr.Modrzejewska i chodze do niej.
Na Grabieńcu niestety nikogo nie znam

hej moze nie dokonca do tematu ale wie moze ktoras co z omunikacji miejkiej jezdzi na wodnika ..dostalam tam skierowanie na usg i nie wiem czym tam dojechac

W okolice Wodnika jeździ 59, 65, 65A, 79, 89 - wszystko co na Świtezianki. I wysiadasz na pierwszym przystanku po zjeździe z Sikorskiego w Świtezianki właśnie. A przychodnia jest bardzo niedaleko tego przystanka

reklama
Szukam dobrego pediatry-alergologa. Mieszkam obecnie w UK a w przyszłym tygodniu będę w Łodzi. Moja 6 miesięczna córka ma alergię na białko mleka krowiego a tu w Anglii nie przywiązują do tego wagi. Nie można z nikim porozmawiać o wysypce, czy problemach z brzuszkiem. Jak miała 3 miesiące miała straszną skórę dopiero w Polsce powiedzieli, że ma to związek ze skazą. Poza tym mała nie przybiera na wadze tyle ile powinna a o sprawdzeniu główki i bioderek przez lekarza mogę zapomnieć. Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Do góry