reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
maxin78
tak rozdrabniaj oby nie było grudek. chyba najlepszy jes mixer
heksa
a mi sie podoba ze dajesz małej tyle rzeczy. jakby ja cos bolało czy dokuczało to bys nie podawała . nie słuchaj opinii innych . ty i mała wiecie najlepiej,,....co tygryski lubia najbardziej........"he he
jaga
maja tez nie chce pic jedynie z kubka łyzka ale wiekszasc ląduje na ubraniu:wściekła/y: no i jak sie zapomni to odrobine z kubka niekapka<aventu>bo inne odpadaja. a moze to wina tego ze pije tylko wodeeeeeeeee chyba nie :rofl:. soków tez nie chciała:surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
a ja dzis cały dzien w domku :-D a jutro tylko na krótkie szkolenie i tez wolne wiec w sumie ok. ale za to w niedziele na popłudnie i tata bedzie wojował do 22.00:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: z córunia .oj bedzie sie działo..... hihihih. niech tez zobaczy jaka z naszej majuni potrafi byc ,,terrosrystka"

DZIEKI MADZIA TY jedyna i masz racje gdyby malenstwo nie tolerowało albo jakikolwiek kłopot czy ból miało z tym co daje to na pewno bym tego nie obiła.DZIEKI BARDZO NAWET NIE WIESZ JAK MI SIE LZEJ ZROBIŁO>

Heksa ja nic nie pisalam na temat tego co dajesz i kiedy....kazdy wychowuje na swoj sposob . zreszta ja musialam Judi dac marchewke jak niemiala 2 miesiecy i co sie nasluchalam!! mimo iz lekarka zlecila to i tak wysluchac swoje musialam!

heksa ja cie nie atakuje tylko garuluje odwagi pewnie ze jak małej nic się nie dzieje to śmiało można podawać ja tez zaczęłam wczesniej niz lekarka mi powiedziała i teraz moja mała jadla już prawie wszystko, wię nie gniewaj się

Ja sie nie gniewam :-))tylko takie vetto a na prawde jak poda sie dziecju cos wczesniej i dziecko to zaakceptuje to jak zgłośi sie lekarzowi to mi pani doktor zawsze sie pyta a dziecko dobrze to toleruje odp tak to nie widze przeciwwskazan.
Lilith to wiesz co czuje dając cos co dziecku pomaga a wiekszosc odbiera to na opak.
Jaga na prawde sie nie gniewam.
tylko wydawało mi sie ze w takim wątku nie zrobi to zamieszania.
u mnie sporo osób z otoczenia tak karmi malenstwa.
własnie nie mam w poblizu nikogo kto by tak stosował sie do tego co piszą. Moze i stąd moje zdziwienie.

witajcei
pomocy terrorystka nie spi . teraz bawi sie w najlepsze a ja nie mam siły .......................... zaraz ja chyba ,,poskromie" . jutro do pracy ........troche ciezki dzien mnie czeka .ale fajnie miec taka odkocznie
13.59 -padła jak kawka nie zdazyłam wczesnij wysłac tego co napisałam wiec dopisze ze juz spi................

heksa -głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale dzis na mazurach kosta wwwwwwrrrrrrrrrrrrrr chyba na dobre idzie jesień:no: :no: :no:

reklama
Do góry