reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

minia
chyba tak ...............:laugh2: :-D :tak: :tak: :tak: :tak:
no i znów wlaka ze spaniem po południu co radzicie??odpuscic niech nie spi czy usypiac???nie wiem w sumie ja mysle ze popłudniowa drzemka jest dziecku potzrebna .....pózniej jak sie niewyspi taki,,obywatel" to daje w kosc??HELP

reklama
Cebion to sama witamina c a cebionmulti to witamina c z dodatkowymi jeszcze witaminkami.
u mnie na poczontku ten nalot myslałam ze po mleku ake to były początki plesniawki która z jezyczka przeszła na całą buzie. Podawałam cebionmulti rano5kropelek i w południe sam cebion ok 5 kropelek w momentach najwiekszej plesniawki potem zmniejszałam a aftin nie pomagał..

najlepiej i najszybciej jak juz jest duza pomoze pioktaninazroztworem wodnym(NIE NA SPIRYTUSIE) wysmarowac na noc buzie(bo robi sie fioletowa) tak ze dwa razy mi pomogło a potem trzymałam na witaminkach.

ja mam podobny problem moja jak wstanie ok 11 to potem przez cały dzien nie śpi ucina sobie dzremki po 15-30min i tyle.
A wczoraj jadła pomidorową z ryzem na cielęcince i zadnych rewelacji nie było.:-D

heksa podziwiam cie za tą cielęcinkę ja jej nie podam szybko bo to silny alergen a nie chce eksperymentowac u nas kurczaczek i króliczek i jest super rośnie Mała jak na drożdżach

Madzia ja tez ostatnio mam ten sam problem z drzemka popoludniowa. Moj maly nie za bardzo sie teraz kwapi do spanka, ale jestem konsekwentna i go klade do lozeczka, puszczam karuzele daje jakas zabawke, a on sobie cos tam po swojemu pomarudzi i za kilka minut usypia:tak:

Słuchajcie dziewuszki, możeby połączyć dwa wątki Butelkowe Dzieciaki i Karmienie butelką? Widzę te same babeczki miotają się po dwóch wątkach :-) Co Wy na to?

reklama
Słuchajcie dziewuszki, możeby połączyć dwa wątki Butelkowe Dzieciaki i Karmienie butelką? Widzę te same babeczki miotają się po dwóch wątkach :-) Co Wy na to?

Do góry