reklama
co do kaszki to ja też daje wieczorem i nest w porządku, a daje butlą ze zwykłym smoczkiem tylko robie rzadsze tzn 180 ml i 3 łyzki kaszki.... od razu ten bebilon pepti lepiej smakuje
dzwonił mężuś i jest okropnie zadowolony tylko tęskni i my też
dzwonił mężuś i jest okropnie zadowolony tylko tęskni i my też
matitka
Fanka BB :)
To i ja sie w koncu odzywam.
Ja mojemu Kacprowi w dzien daje do picia ciagle kaszke z bebilonem pepti i on po 3 godzinach znowu jest glodny. My rozrabiamy 150 ml i 3 lyzeczki te po mleczku kaszki. Da sie wypic a maly pije z AVENTU trojprzeplywowego, gdy na koncu jest kaszka przekrecam na trzy linie i idzie.
Ja mojemu Kacprowi w dzien daje do picia ciagle kaszke z bebilonem pepti i on po 3 godzinach znowu jest glodny. My rozrabiamy 150 ml i 3 lyzeczki te po mleczku kaszki. Da sie wypic a maly pije z AVENTU trojprzeplywowego, gdy na koncu jest kaszka przekrecam na trzy linie i idzie.
MADZIA
mama majuni i groszka
witam
prosze o pomoc ile razy dziennie mleka powinno jesc roczne dziecko
z tabeli wychodzi z e po 270ml 3x dziennie
moja majunia nie zjada . z ledwoscia udaje mi sie wmusic rano 120 ml po południu z 90 ml i na noc 200 ml kaszki na mleku podawanej na łyzke. oprócz tego dostaje jorurty , miesko , smietane itd. czy jednak nie za mało mleko modyf?pomocy
prosze o pomoc ile razy dziennie mleka powinno jesc roczne dziecko
z tabeli wychodzi z e po 270ml 3x dziennie
moja majunia nie zjada . z ledwoscia udaje mi sie wmusic rano 120 ml po południu z 90 ml i na noc 200 ml kaszki na mleku podawanej na łyzke. oprócz tego dostaje jorurty , miesko , smietane itd. czy jednak nie za mało mleko modyf?pomocy
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
jakie mleko podajesz MADZIA bo na moim bebilonie pisze że roczniak powinien dostawać 2 do 3 razy po 210 ml
Moje dziecko je dwa a czasem trzy razy po 180 ml ale czasem i mniej a dostaje jeszcze danonki, serki homogenizowane i inne przetwory z nabiału wiec chyba ok,pytalam lekarza i powiedział,że dziecko je tyle ile potrzebuje i jesli rośnie i na wadze przybiera to znaczy,że dobrze.
Wg tego co pizesz to uważam,ze dobrze maluszek je
Moje dziecko je dwa a czasem trzy razy po 180 ml ale czasem i mniej a dostaje jeszcze danonki, serki homogenizowane i inne przetwory z nabiału wiec chyba ok,pytalam lekarza i powiedział,że dziecko je tyle ile potrzebuje i jesli rośnie i na wadze przybiera to znaczy,że dobrze.
Wg tego co pizesz to uważam,ze dobrze maluszek je