reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, połozne , lekarze TRÓJMIASTO

Helen- bardzo proszę o podanie nr.tel i adresu Twojego gin.z Sopotu.Acha i jeszcze jedno, ile kosztuje wizyta.Z gory wielkie dzięki.Pozdrawiam.

reklama
a+t+? pisze:
A ktorych lekarzy poznalas?
Bo chodzilam na wizyty do dr Irgi, ale nie jestem z niego zadowolona. Wciskal mi problemy z plodnoscia, torbiel jajnika i inne badziewia, a bylam zdrowa i jak widac z plodnoscia tez nie ma problemow :)
Pozdrowienia

No proszę, ja słyszałam, że Irga to bardzo dobry fachowiec... Ale osobiście mogę odradzić(mimo że to "złota lista" ;) ) dr Młodzianowską - z tej samej przychodni. Fachowiec kiepski, a do tego ZERO kontaktu z pacjentem. I to nie tylko moja opinia :)
Pozdrawiam

hej, nie wiem, czy nie za pozno na taka podpowiedz, ale polecam dr Chmielewskiego z Gdyni
przyjmuje na placu kaszubskim w samym centrum (prywatna praktyka)
ja jestem bardzo zadowolona - jest moim lekarzem od trzech lat a od trzech miesiecy prowadzi tez moja ciaze
jesli chcesz, podam namiary
pozdrawiam
m. :)

help pomocy! wlasnie sie tu przeprowadzilam i nie mam zielonego pojecia o szpitalach, ginekologach itp. Bardzo prosze o porady
pozdrawiam
kala

ps jestem w 3 miesiacu :-)

jak to jes? moge chodzic do lekarza prywatnie a przed porodem pojechac do jakiegokolwiak szpitala na porod i mnie przyjma? czy musze miec jakies papiery, skierowanie?
kala

hej,
w gdyni to raczej wyboru nie ma - poloznictwo jest tylko w szpitalu w redlowie (kiedys bylo w miejskim, ale przeniesli je do redlowa).
mozesz jeszcze wybrac Puck albo Wejherowo albo dowolny szpital z Gdanska
ja sie zdecydowalam na Wejherowo - slyszalam duzo dobrych opinii na temat tego szpitala
teoretycznie mam blizej do redlowa, ale po relacji z porodu mojej szwagierki, za nic nie chcialabym tam trafic
oczywiscie to kwestia indywidualnych wymagan i szczescia, na jaka ekipe sie trafi, ale generalnie rzecz ujmujac o Wejherowie nie slyszalam nic zlego (wrecz przeciwnie), natomiast na Redlowo narzekalo kilka osob... zreszta - w czerwcu sama sie przekonam, ile w tym prawdy.... (18 tydzien mija...)
pozdrawiam
m.

ja jestem w 17 tc. Kolezanka poleciła mi dr Zinkiewicza. Chodzę do niego od początku ciąży. Jestem bardzo zadowolona. Byłam u niego 2x na usg prywatnie, bo słyszałam że nie warto korzystać z tego w przychodni ze wzglęu na jakość sprzętu. Informacji jakich mi udzilił podczas wizyty było tyle, że książka by powstała. Na badaniu był obecny mąż i bardzo oboje przeżywaliśmy skoki naszego Kangurka. Polecam wszystkim tego doktora. Wiem, że jest bardzo zapracowany, ale zawsze przyjmie jeśli jest tylko jakiś problem. Słyszałam też że 1 dzień w tyg. pracuje w szpitalu na Zaspie. A może któraś z Was poradzi mi która szkoła rodzenia jest lepsza: ta na Majewskich, czy przy szpitalu? Pozdrawiam seredecznie wszystkie przyszłe mamy :)

Witam!! Jestem z Gdyni i powiem wam dziewczyny ze rodzilam w Wejherowie miomo tego ze mialam tez blizej do Redlowa. Jak bylam w 6/7 m-cu ciazy przestraszylam sie bo plamilam z odbytu (a to moja 1 ciaza byla) i pojechalam do Redlowa a tam te pielegniarki wysmialy mnie ze mi hemoroid pekl i ze nie potrzebnie przyjechalam :( az mi sie przykro zrobilo bo skad moglam wiedziec skoro sie nie znam na tym. Dlatego jak dzien po planowanym porodzie bolala mnie mocno glowa i cisnienie mialam nie takie to stwierdzilismy z mezem ze teraz pojedziemy sprawdzic co sie dzieje ze mna do Wejherowa no i okazalo sie ze mala ma slabe tetno i zostalam na patologii az do porodu.

Powiem wam jedno nie rodzilabym nigdzie indziej tylko jeszcze raz tam. Tam naprawde jest mily personel a na patologii to dbaja o Ciebie jak tylko moga. A na położnictwie również jak czegos nie wiesz idziesz sie zapytac przychodza do Ciebie i pomagaja. Moja sasiadka ma 3 dzieci: 1 rodzila w Miejskim w Gdyni, 2 w Redlowie, a 3 w Wejherowie teraz nie dawno, pytalam sie jej jakie wrazenia i w ogole (rodzila 3 m-ce po mnie) powiedziala ze potraktowali ja jakby dala w lape.
kaalatak samo jak Ty po przeprowadzce przyjechala tam dziewczyna w nocy mieszkala kiedys gdzies na poludniu Polski - chodzila do szkoly rodzenia i tam jej powiedzieli ze Wejherowo jej polecaja.

Naprwde Wejherowo to udany szpital. POLECAM!!
POZDRAWIAM I UDANYCH PORODOW :):):) Ja juz jeden mam za soba :)

reklama
Do góry