Ja z kolei polecam dr. Kocyłowskiego z Med Polonia http://www.medpolonia.pl/
reklama
agniesiaa81r
Fanka BB :)
Ja rodziłam w listopadzie w Raszei
Patrycja2810
Siostra w niedzielę pojechała do szpitala św. Rodziny bo czuła mało ruchów synka, zaczęli robić jej badania i powiedzieli że wywołanie porodu i inne badania mogą potrwać 10 dni a że pierwszą ciąże miała zakończoną cc to i tu chciała cc a po za tym mały był duży (termin miała na 30.07) i gdyby nie podpisała papierów że chce mieć cc to by ją do tej pory trzymali na oddziale i badania robili. Dzisiaj wróciła do domu na szczęście już, ale mały zdążył nałykać się wód płodowych i potem parę dni nimi wymiotował. Urodził się z wagą 4,300 g
Czy któraś z Was ma jakąś opinie na temat szpitala na Lutyckiej??
Czy któraś z Was ma jakąś opinie na temat szpitala na Lutyckiej??
Patrycja2810
A na Raszei rodziła moja mama 7 lat temu siostre. Nie dość że była wcześniakiem to poród nie chciał postępować a lekarze mieli wszystko w d.... siostra udodziła się po 17 godzinach z żółtaczką i zapaleniem płuc a po pół roku na 2 miesiące wróciła mama z siostrą do szpitala ze względu na zapalenie płuc.
Dziewczyny czy któraś z was rodziła na Lutyckiej? Ja mam termin na październik i waśnie w tym szpitalu będę rodzic, chodzi mi o to co powinnam wziąć ze sobą na porodówkę. Słyszałam że dużo rzeczy daje szpital. Z góry dzięki
reklama
MartaSx sprawdź na stronie czy nie ma listy wyprawkowej do szpitala. Przed pierwszym porodem byłam na Lutyckiej i oglądałam oddział, położne mi wszystko wyjaśniły i odpowiedziały na pytania ale teraz niewiele z tego pamiętam. Ostatecznie zdecydowałam się na Polną .