reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze ..... w Poznaniu

Ania23 tylko te przychodnie w Wlkp specjalizują się w dzieciach:

Konin ul. Kardynała Wyszyńskiego 1 tel: (63)2404488
Krotoszyn ul. Wojciechowskiego 3 tel. (62)7210198
Leszno ul. Słowiańska 41 tel. (65)5206580
Nowy Tomyśl ul. Poznańska 30 tel. (61)4421800
Poznań ul. Krysiewicza 7/8 tel. (61)8506320
Wolsztyn ul. Dworcowa3 tel. (68)3472918

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
w lipcu mam termin porodu,chce rodzic w swietej rodzinie mam takie pytanie jakby ktos mogl na pisac co ten szpital oferuje? jaka jest tam obsluga?? co daja? a co trzeba miec swojego pozdrawiam

Cześć,

jeżeli chodzi o szkołę rodzenia w Poznaniu to ja chodziłam do Alma Matter. Zajęcia prowadzone były bardzo profesjonalnie i przy tym świetnie się bawiliśmy. Nauczyłam się dużo:)
Ogromnym plusem jest to, że szkoła Alma Matter jest darmowa :))

Pozdrawiam Pati

Cześć, ja właśnie 5 tygodni temu skończyłam uczęszczać do szkoły rodzenia. Chodziłam również do Alma Matter i muszę powiedzieć, że nie żałuję, zajęcia były prowadzone w miłej atmosferze, a prowadząca zajęcia zawsze dbała o to, aby nam przekazać jak najwięcej wiedzy.

Polecam tę szkołę rodzenia
Basia

Dziewczyny, szukam kardiologa dla kobiety w ciąży, ale to chodzi o mnie, bo mam zaburzenia rytmu serca. Potrzebuję kogoś poleconego, najlepiej okolice Piątkowa, Winograd, ale chętnie też dalej. Może być prywatnie.

Poszukuję też stomatologa do wyrwania zębów w ciąży, też może być prywatnie, najlepiej Piątkowo.

Dziewczyny, szukam kardiologa dla kobiety w ciąży, ale to chodzi o mnie, bo mam zaburzenia rytmu serca. Potrzebuję kogoś poleconego, najlepiej okolice Piątkowa, Winograd, ale chętnie też dalej. Może być prywatnie.

Poszukuję też stomatologa do wyrwania zębów w ciąży, też może być prywatnie, najlepiej Piątkowo.
Kardiologa polecam dr. Stępień Gabinet kardiologiczny Pozna

kurcze nie chce wejść link ale wpisz sobie Stępień kardiolog w google wyjdzie Ci jego stronka

a co do dentysty byłam u chirurga na Słowackiego wyrwałam tam 3 czwórki w 5 minut i 1 czwórkę operacyjnie tylko termin to miesiąc lub więcej na nfz

witam
poszukuje w poznaniu lekarza dermatologa dla dziecka lub alergologa...mieszkamy w holandi i podobno moja corka ma egzeme albo azs nikt tego nie moze stwierdzic na 100 % ,bede w lipcu w pl i chcialabym zrobic wszystkie mozliwe badania i znalezc lekarstwo ktore choc troche by pomogło !!

reklama
Witam,
póki co, jestem zdecydowana, aby rodzić w tym szpitalu. Może zechciałybyście podzielić się ze mną opiniami na temat tego szpitala?

Do góry