reklama
Widziałam ten wątek, chciałam, jednak, żeby wszystkie opinie dot. konkretnego szpitala znalazły się tutaj. Myślę, że to ułatwi podjęcie decyzji wielu mamom, które stoją teraz przed wyborem szpitala.
14 listopada 2010r. i 22 kwietnia br. rodziłam w tym szpitalu, jestem zachwycona opieką. zawdzieczam im zycie dwóch moich synow. przy pierwszym porodzie zanikło tetno, gdyby nie szybka reakcja lekarzy to byłoby zle, za drugim razem pojawil sie problem z lozyskiem co moglo zakonczyc sie tragicznie gdyby nie dobra opieka. po porodach lezałam na II oddziale poporodowym gdzie spotkałam pielegniarki z powołania i pana ordynatora ktory jest przesympatycznym czlowiekiem. z całego serca polecam ten szpital, przede wszystkim ze wzgledu na bezpieczenstwo dziecka i matki.
Ja tez dwa razy rodziłam na polnej i byłam zadowolona. Położne miłe, lekarze również. Dostęp do środków higienicznych, piżam, pieluszek dla dzieci i ubranek bezproblemowy. Nie wiem co konkretnego chciałabyś wiedzieć? Może zadaj jakies konkretne pytania to postaram sie na nie odpowiedzieć.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Widziałam ten wątek, chciałam, jednak, żeby wszystkie opinie dot. konkretnego szpitala znalazły się tutaj. Myślę, że to ułatwi podjęcie decyzji wielu mamom, które stoją teraz przed wyborem szpitala.
ale jak zaczniemy tworzyć osobne watki do każdego szpitala czy każdego przedszkola szkoły itp. to nam sie tutaj małe zamieszanie zrobi....
Hej
w lipcu mam termin porodu,chce rodzic w swietej rodzinie mam takie pytanie jakby ktos mogl na pisac co ten szpital oferuje? jaka jest tam obsluga?? co daja? a co trzeba miec swojego pozdrawiam
nie wiem czy pytanie jeszcze aktualne. obsluga super. jeżeli chcesz znieczulenie to nie ma problemu. przy dzieciakach polożne pomagały sporo. jeżeli chodzi o to co trzeba mieć to do dziecka dają wszystko. swoje ciuszki tylko na wyjście. a dla siebie standardowe szpitalne wyposażenie. koszule do porodu dadzą, chyba że wolisz swoją to też możesz mieć. podkłady itp. wszystko jest na miejscu. no a tak to wiadomo przynajmniej dwie koszule na zmiane, szlafrok, sztućce itp.
dziewczyny mam pytanko.
obecnie mieszkam w Irl i jestem w ciąży. w sierpniu wybieram się do domu na wakacje i chciałabym się wybrać na badania do gina, żeby sprawdzić czy wsio ok. głównie chodzi mi o usg bo to będzie czas na sprawdzenie przezierności. czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego lekarza w poznaniu na taką jednorazową wizytę?
z góry dzięki!!
obecnie mieszkam w Irl i jestem w ciąży. w sierpniu wybieram się do domu na wakacje i chciałabym się wybrać na badania do gina, żeby sprawdzić czy wsio ok. głównie chodzi mi o usg bo to będzie czas na sprawdzenie przezierności. czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego lekarza w poznaniu na taką jednorazową wizytę?
z góry dzięki!!
reklama