reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze ..... w Poznaniu

tak mi się przypomło,więc piszę jakby kiedy która potrzebowała usg 3d/4d poza promienistą i polną jest też widziałam dzisiaj na polance w takiej jakiejś przychodni:))))))
dentysta ja chodzę teraz z laskami z polecenia Katki:) do Evadentu:)

reklama
Dentysta!!!!
Dziewczyny wg mnie najlepsi dentyści są na Swobody 44
061 8651- 652
miałam tam rewelacyjną opiekę w ciązy i przy okazji napatrzyłam się jak zajmują się małymi pacjentami
gabinet prowadzi młode małżeństwo - mają 1 córeczkę i starają się o 2 dzidzie- pewnie dlatego mają takie dobre podejście do dzieci
z moim na pewno właśnie tam pójde na pierwszą wizytę

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie forumowiczki. Bardzo liczę na waszą pomoc. Otóż poszukuję dobrej i miłej położnej oraz równie miłej i dobrej lekarki- ginekologa w Poznaniu ( z wykluczeniem szpitala na Polnej ). Przeszukałam juz tyle wiadomości a tu ciągle nic. Zależy mi aby lekarzem była kobieta bo do innego nie dam rady się wybrać.Bardzo was prosze o pomoc i z góry serdecznie dziękuję.

dziękuja za odpowiedź. No taka dziwna juz jestem że tylko do kobiety-lekarza dam radę się wybrać. Ale może jeszcze ktoś doradzi tutaj :-) Miło z Wami być na forum :-)

Mam pytanko:-) Co sądzicie o szpitalu na lutyckiej?

ja rodziłam w Jarocinie i tylko wtedy miałam stycznośc z jakimkolwiek szpitalem .... ale może warto poczytac : :tak::-D:tak:

https://www.babyboom.pl/forum/zlota-lista-f51/szpitale-i-prywatne-kliniki-poznan-1843/index36.html

Witam wszystkie forumowiczki. Bardzo liczę na waszą pomoc. Otóż poszukuję dobrej i miłej położnej oraz równie miłej i dobrej lekarki- ginekologa w Poznaniu ( z wykluczeniem szpitala na Polnej )

ja też chodze do faceta....... w przychodni na Kasprzaka przyjmowała kiedys babka, ale czy przyjmuje nadal to nie wiem ( bo miała kiedys tam wypadek)...... :tak::-D:tak:

Marzy mi się miła lekarka ginekolog i równie sympatyczna położna. Prywatnie . I szpital św.Rodziny. Ojej, chyba przyjdzie mi nieźle sie naszukać. Obym tylko zdążyła do 40-stki :-)

reklama
Witam! Gdzie w Poznaniu najlepiej zrobić usg 3d i jaki jest koszt takiego badania? Proszę o informację, z góry serdecznie dziękuję:-) Pozdrawiam

Do góry