reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

Hej,

mam pytanie: piszesz o prywatnej klinice czy "publicznym" szpitalu? zamierzam rodzic w tym powiatowym na Komisji Edukacji Nar. Moze napiszesz cos wiecej o warunkach, wyprawce itd?

Z gory dziekuje,
Malgosia
W szpitalu mnie nie chcilei.Tak mnie mój lekarz załatwił. Nie moglam rodzić sn a na cc nie miałam papierów. A tam jest jakaś prywatna? Ja rodziłam w ginmedico to jest na fundusz.Przyjeli mnie na starych papierach,bo w mojej sytuacj na pewno nie ozdrowiłam.
Galeria
Opieka cudowna. W każdej sali masz łazienkie. Masz 4 sale jak pamiętam.Położne są przemiłe. Przychodzą pytają czy daje się rade,czy dokarmic,czy zabrać dziecko by się przespać itp.Nie wiem jak jest w szpitalu. Ale jak bezie 3 dziecko to tylko tam rodzic. A i jak nie dajesz rady z sn to nie zwlekaja robią cc.Mną zajmował się dr Pietruski-on jest założcilem i ordynatorem placówki.

reklama
W szpitalu mnie nie chcilei.Tak mnie mój lekarz załatwił. Nie moglam rodzić sn a na cc nie miałam papierów. A tam jest jakaś prywatna? Ja rodziłam w ginmedico to jest na fundusz.Przyjeli mnie na starych papierach,bo w mojej sytuacj na pewno nie ozdrowiłam.
Galeria
Opieka cudowna. W każdej sali masz łazienkie. Masz 4 sale jak pamiętam.Położne są przemiłe. Przychodzą pytają czy daje się rade,czy dokarmic,czy zabrać dziecko by się przespać itp.Nie wiem jak jest w szpitalu. Ale jak bezie 3 dziecko to tylko tam rodzic. A i jak nie dajesz rady z sn to nie zwlekaja robią cc.Mną zajmował się dr Pietruski-on jest założcilem i ordynatorem placówki.

:)

Dziekuje za odpowiedz... ja mam skierowanie wlasnie na cc do szpitala... i tak czytajac Twoj opis mialam nadzieje, ze te dobre wiesci to wlasnie o szpitalu... :-(

no coz... i tak dzieki :)

Dziewczyny, moze ktoras z was ma jakies informacje o warunkach w szpitalu w Wyszkowie? bede wdzieczna :)

Pozdrawiam,
G.

:)

Dziekuje za odpowiedz... ja mam skierowanie wlasnie na cc do szpitala... i tak czytajac Twoj opis mialam nadzieje, ze te dobre wiesci to wlasnie o szpitalu... :-(

no coz... i tak dzieki :)

Dziewczyny, moze ktoras z was ma jakies informacje o warunkach w szpitalu w Wyszkowie? bede wdzieczna :)

Pozdrawiam,
G.

Coś niecoś ci napisze bo moja siostra tam rodziła a przyjaciółka miała cc. Do cc najlepszy lekarz dr. Piwowarczyk. Dla dzicka nie musisz mieć ubranek ani rożka,szpital daje swoje. Aby ubranko na wyjście,pieluchy i kosmetyki. Dziecko kąpane codziennie(tak było jeszcze w Listopadzie). Opieka-to zależy na kogo trafisz. Jak jest potrzeba dokarmiają dziecko.
Po cc lreysz 12 h na poporodowej.
Co chcesz wiedzić jeszcze? Dopytam i napiszę

a ja bardzo polecam IMiDz opieka rewelacyjna sale takie sobie ale personel naprawdę cudowny w każdej chwili można liczyć na pomoc położnej teraz moja koleżanka rodziła w instytucie i również była bardzo zadowolona jeszcze nie słyszałam aby któraś ze znajomych rodzących w tym szpitalu była nie zadowolona

Ja takze jestem za Imidzem rodzilam tam 8 miesiecy temu:tak:i jestem bardzo bardzo zadowolna ,opieka poloznych i lekarzy ssssuper.Mialam problem z karmieniem (zapalenie piersi) polozne nie krzyczały tylko pomagały małego przystwiac do piersi.Jedyny minus tego szpitala to wyglad PRlowski:) ale czy to jest wazne???? Najwazniejsze jest zdrowie nasze i naszego dziecka ,moze nie przypała wygladem ale opieka rewelacyjna:) Drugie dziecko takze bede tam rodzic.Kosek-dziwne ze słyszalas same negatywy bo Imidz to jest najbardziej oblegany szpital w Warszawie wlasnie ze wzgledu opieki i sprzetu dla wczesniaków.I zaznaczam ze bardzo ciezko sie tam dostac bo zazwyczaj jest brak miejsc i odyslaja do innych szpitali:)

co szpital to opinia. Jedni chwalą Wołomin a ja nie polecam. I też ma oddział dla wcześniaków. Co z tego jak podeście do pacjeta z epoki murzyńskiej

reklama
Właśnie chyba tak to jest że jedni chwalą, inni nie koniecznie. Moja koleżanka po pierwszym porodzie na Karowej ma bardzo złe wspomnienia, po drugim w Wołominie - bardzo dobre. Znam też dobre opinie o Karowej i nieprzychylne o Wołominie. Co osoba to opinia. Ja jeszcze sporo przed - ale rozważam właśnie albo Wołomin albo Praski. Wyjdzie pewno "w praniu". O IMiDzie słyszałam same pozytywne opinie, podobnie jak o Międzylesiu. Ale sama jeszcze nie mam doświadczenia.

Do góry