reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
mieszkam niedaleko starynkiewicza i przeszłam sie na spacerek przed porodem żeby obejżeć-nie podobał mi sie ten szpital (moja lekarka mi go polecała :>) najlepiej jest odwiedzić szpital i porozmawiac z rodzącymi . Ja bym tam nie chciała rodzic (chociaż na Madalińskiego też nie chciałam a nie miałam wyboru bo nie było miejsc nigdzie)

toja już nie wiem, taka jestem zamotana w tym wszystkim na Solcu zamknięte i już wiadomo, że remont przedłuży się na październik... Miedzylesie za daleko tzn z miejsca zamieszkania nie ale z pracy Tatusia i to byłoby bezsensu, żeby gonił przez całą Wawę...
Pomocy :(

Priscilla pisze:
Ja teraz wybralabym Madalinskiego albo Zelazna - przynajmniej z tego co slyszalam od innych dziewczyn

Żelazna w moim przypadku odpada ze względu na brak funduszy, mój partner twierdzi, że nawet jeśli się rozejdziemy to chce być przy porodzie, ja też tego bardzo potrzebuję, poza tym jestem od samego początku ciąży psychicznie na to nastawiona i zmiana mogłaby źle na mnie wpłynąć dobrze, że oboje zdajemy sobie z tego sprawę...
No a Madalińskiego sama nie wiem słyszałam dużo złych opinni...

Wiesz, na temat kazdego szpitala znajdziesz zle opinie. Ja slyszalam wiele pozytywow o Solcu dlatego zdeydowalam sie tam rodzic. A po swoim doswiadczeniu, nikomu bym tego szpitala nie polecila :)
A myslalas o Brodnie? Cieszy sie dobra opinia, i chyba sie tam za wszystko nie placi

tyle że warunki socjalne pozostawiają wiele do życzenia ::), rodziła tam moja koleżanka, miała cesarke i ogólnie z opieki była zadowolona ale na warunki panujące w szpitalu narzekała bardzo

ja rodziłam na karowej i muszę powiedzieć, że warunki są świetne, patologia super i blok porodowy też (i jeśli chodzi o opieke i o komfort) ale niestety "obsługa na noworodkach pozostawia wiele do życzenia aż przykro, że pracują tam w większości krowy, które zapomniały po co tam są i psują opinie położnym i pielęgniarką pracującym na patologiach i bloku porodowym, niestety poród na karowej do tanich nie należy i trudno się dostać ale próbować można zawsze ::)

ja następnym razem, jeśli ciąza będzie przebiegać p[rawidłowo wybiorę żelazną ,a jeśli będą kłopoty tak jak było w tej ciąży , to znowu bezwzględnie karowa

reklama
Jak dla mnie to szpitale typu Zelazna, Karowa, Madalinskiego maja dewize - "nie zaplacisz, to nie masz na co liczyc" ;)
Od wielu dziewczyn, ktore nie wykupily poloznej, sali itp slyszalam ze sa bardzo niezadowolone. Natomiast kobitki ktore wziely full-service bardzo sobie chwala :)

Do góry