Z tym odsyłaniem to faktycznie krążą takie informacje ale to chyba bardziej wśród osób ktore tam nie rodziły bo nie znalazłam nigdzie informacji że kogoś faktycznie odesłali. Mają II stopień referencyjności więc to nie jest tak że w ogóle nie przyjmują porodów z komplikacjami. Najbardziej się obawiam właśnie tych dodatkowych kosztów, w umowie jest mowa o 2 drogich lekach ktore mogą być podane ale Pani twierdziła że w ciągu 10 lat zdarzyło się to kilka razy.Ja o Medicover ostatnio czytałam kiepskie opinie. Tzn w razie komplikacji mogą cię gdzieś odesłać ,dodatkowe koszta itp
reklama
Ja polecam Wołomin. Dwie córki, wszystko w najlepszym porządku. Czysto, w mirę schludnie. Położne przemiłe i pomocne.
olka11135
Fanka BB :)
Hej Jak to wygląda z opłaceniem dodatkowo polożnej w szpitalu na Karowej? Czy możecie kogoś polecić? Czy ktoś planuje bądź ma jakieś doświadczenia z tym oddziałem położniczym? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Jest super gruba na fb - hallo gdzie rodzić - Warszawa? tam Ci na pewno dziewczyny podpowiedzą kogo wybrać
G
gość _199
Gość
Z tym odsyłaniem to faktycznie krążą takie informacje ale to chyba bardziej wśród osób ktore tam nie rodziły bo nie znalazłam nigdzie informacji że kogoś faktycznie odesłali. Mają II stopień referencyjności więc to nie jest tak że w ogóle nie przyjmują porodów z komplikacjami. Najbardziej się obawiam właśnie tych dodatkowych kosztów, w umowie jest mowa o 2 drogich lekach ktore mogą być podane ale Pani twierdziła że w ciągu 10 lat zdarzyło się to kilka razy.
Cześć Dziewczyny , mam dużą wadę wzroku plus zwyrodnienie w siatkówce. Skierowanie na laser, którego NFZ nie refunduje. Znacie może racjonalnego okulistę w Warszawie , który wystawi skierowanie na cesarskie cięcie i który szpital uzna takie wskazanie - niestety czytałam różne sprzeczne opinie.
MYślę, że każdy szpital jest ok, gdy ciąża nie jest powikłana. W Warszawie, jeśli coś złego dzieje się podczas porodu można "niespodziewanie" wylądować na Karowej, bo tam zazwyczaj trafiają najtrudniejsze przypadki.
reklama
CallMePoppy
Zaciekawiona BB
Bardzo polecam Szpital im. Świętej rodziny i lekarzy Annę i Jerzego Zwolińskich. Prowadziłam u nich dwie ciąże, odbierali dwa porody (była konieczność cięcia), lekarze niesamowicie zaangażowani w swoją pracę, dociekliwi, uprzejmi. Pan doktor ma niezwykle bogata wiedzę (jets ordynatorem ginekologii) Pani Doktor to niezwykle sympatyczna i pełna empatii osoba. Ciąże prowadziłam u nich prywatnie w ZwolińscyMed. Z całego serca polecam!
Podziel się: