myszkakiszka
Fanka BB :)
A teraz pytanie co do szkoly rodzenia chodzil ktos gdzieś np. Na kasprzaka albo na madala?nie wiem co wybrac?co lepsze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idź tam gzie planujesz rodzicA teraz pytanie co do szkoly rodzenia chodzil ktos gdzieś np. Na kasprzaka albo na madala?nie wiem co wybrac?co lepsze?
Witaj, kilka dziewczyn już tu chyba pisało, że w lux medzie ciężko o dobrego lekarza aczkolwiek ja byłam zadowolona z wizyt u dr Krzysztofa Maja. Jeszcze jakiś czas temu przyjmował na Domaniewskiej i w mariocie.Cześć dziewczyny
Którego lekarza z Lux Medu (Warszawa - Mokotów polecacie) do prowadzenia ciąży?
Anna Kamińska na domaniewskiej, ale ciężko z terminami u niej.Cześć dziewczyny
Którego lekarza z Lux Medu (Warszawa - Mokotów polecacie) do prowadzenia ciąży?
Bardzo polecam Instytut Matki i Dziecka. Rodzilam tam, ale tez mialam stamtad wykupiona polozna za 1200 zl i szczerze - nie zaluje. Rodzilam sama na sali, bylam z mezem i polozna, mialam znieczulenie, oksytocyne, polozna mi bardzo pomagala i pokazywala pozycje, zeby mniej bolalo i bardzo zmotywowala. Kolo polnocy dostalam oksytocyne, znieczulenie niedlugo pozniej, po 3 rano urodzilam.
Sylwia PrymowiczA możesz polecić konkretna położna?