reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
Siruna, dziewczyna z mojej rodziny rodziła tam w,czerwcu rok temu i to było jeszcze na starym oddziale i była zachwycona personelem i pomocą. Ja chciałabym tam rodzić i mam tez bardzo blisko do tego szpitala, tez chętnie się dowiem

Polecam szpital na Madalińskiego - rodziłam 13 miesięcy temu, poród sn, mąż był cały czas ze mną, o wszystkim byliśmy informowani i wszystko nam wyjaśniano - i podczas porodu i dalszego pobytu w szpitalu, który niestety przedłużył się do 6 dni bo Mała miała żółtaczkę. Drugi raz także zamierzam tam rodzić, tym razem jednak zgodnie z zalecaniami będzie cc (już wkrótce bo 13 listopada).
Polecasz jakąś położną lub lekarza? Też będę tam rodzić :)

Cześć, czy możecie mi proszę podpowiedzieć czy warto/trzeba płacić za indywidualną opiekę na Starynkiewicza i ewentualnie za pokój z łazienką (podobno większość jest z łazienką na korytarzu). Będę też wdzięczna za inne rady dotyczące tego szpitala.

Dziewczyny mam tą prośbę. Nie wiem co robić.
Chodzę do lekarza do przychodni przyszpitalnej na Starynkiewicza. I tam też chciałabym rodzić,ze względu na ewentualne komplikacje przy porodzie. Niestety ten lekarz uważa że powinnam rodzić naturalnie,że powinnam jednak spróbować. Według opinii dwóch innych lekarzy (Luxmed i prywatnie) rozwiązanie powinno być przez cc. Jak byście zrobiły aby jednak rodzić na Starynkiewicza a rodzić przez cc?
Akurat lekarze że Starynkiewicza nie mają żadnego problemu z CC. Tam co drugi poród jest przez cc. Nie na rodzenia naturalnego na siłę, dobierają to ci jest lepsze dla pacjentki. Mój synek może być bardzo duży i moja lekarka już ki zapowiedziała, że jakby miał nic ponad 4 kg to u nich nie ma mowy o naturalnym porodzie, bo nie lubią kobiet męczyć. Pytanie któremu lekarzowi ufasz bardziej i jakie są powody tego wskazania do cc.

reklama
Do góry