reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

no i co dziewczyny.....???
bez odzewu :-(
a miałam nadzieję że coś tam jednak słyszałyście o położnej Agnieszce i innych położnych z tego szpitala :-(((((

aga

reklama
ok nie ma problem zdam ci szczegółową relację.....
jutro idę na ostatnie zajęcia w szkole rodzenia.... no i jest przewidziana wycieczka po szpitalu na żelaznej...., więc bede miała okazję zobaczyć przed porodem jak wogóle wygląda ten szpital od wewnątrz....
aga

Polecan goraco Jole Milek z tego szpitala - profesjonalna, super mila i ciepla, w duzej mierze dzieki niej mam tak cudowne wspomnienia z urodzin mojego syna.

Mam pytanie czy któraś z Was zna tą położną?Wydaj emi się miła ale czy mogę liczyć na jakieś bliższe informacje?
dizękuje

ewa26 - nie znam osobiście ale słyszałam na szkole rodzenia że nie lubi nacinąc krocza i chroni je jak tylko może :)
pozdrowienia
aga

reklama
hej
moja szefowa bardzo polecala mi p. Jolę (nie pamietam dokladnie nazwiska, ale chyba Miłek) sama korzystala z jej uslug ok 3 lat temu i mowi, ze p.Jola jest swietna. Podam Ci numer tel 501 753 570
pozdrawiam cieplutko  

Do góry