Napiszcie prosze też wasze opinie na temat lekarzy z Karowej. Kto jest najlepszym ginem, gdzie najlepiej usg.
Pozdrawiam :-)
To co napisze nie jest przychylne temu szpitalowi.Sa to moje odczucia z ktorymi nie kazda rodzaca na Karowej sie zgodzi...wiem ze sa lekarze i lekarze,polozne i polozne..kazdy ma lepszy i gorszy dzien..ale ja tam lezalam na patologi II prawie 2 miesiace i co widzialam i doswiadczylam to moje..na pewno drugi raz tam rodzic nie pojde...
Patologia i polozne cudowne kobiety do rany przyloz...super "obsluga",lekarze rozni..w zaleznosci od chwili i sytuacji..raz bardziej ludzccy raz myslacy zeby juz wyjsc z sali..Co do badan usg to maja tam swietny sprzet i dobrych lekarzy..Dr Pielach(kobieta)serdeczna niewiem czy nie przekrecialm nazwiska i o wszystkim dokladnie informuje,Jest tylko jeden facet gburowaty..niepamietam nazwiska niestety..musialabym sprawdzic badanie i jego pieczatke..jego bym nie polecala..Mialam planowane CC i operowal mnie sam prof.Czajkowski.Super lekarz,polecam wiem ze przyjmuje prywatnie..jakby co to poszukam namiarow.
Patologia noworodkowa - jestes zdana sama na siebie,polozne tam maja wszystko w nosie,niedaj boszeeee urodzic i zostac tam na weekend..nie ma poloznej laktacyjnej a one owszem pokaza jak sie karmi ale jak masz problemy to z laski i o wszystko trzeba pare razy prosic.Za Karowa przemawia to ze maja swietny sprzet do ratowania noworodkow,swietnych lekarzy..Ale niektore polozne naprawde powinny sie zastanowic dlaczego tam pracuja....
Dziecko jest non stop przy Tobie.
Owszem jest sala jednoosobowa 150zl za dobe..jest rozchwytywana,sa zapisy..doslownie..ale i tak znajomosci robia swoje..Polozne tam jak lezalam to bardziej interesowaly sie serialami w Tv niz pacjentkami...
Teraz z biegiem czasu inaczej na to wszystko patrze ale wtedy naprawde bylam zagubiona i nie kumata w temacie rodzicielstwa i zajmowaniu sie malenstwem a do tego maialm cc bardziej skomplikowana ze wzgledu na moje schorzenie...Sala pooperacyjna swietna,klimatyzacja wypas.
Sale na poloznictwie noworodkowym..zapchane,duszne,o wszystko trzeba samemu zadbac..one jedynie wieczorem przychodza i myja dzieci ale nawet nie pokaza jak to robic,po prostu rach ciach pod kran i po sprawie.w nocy potrafily dzieci zabrac jak dziewczyna spala do badan przesiewowych sluchu i nic nie mowic...
Ja rodzilam juz przeszlo 2 lata temu...mam wielka nadzieje ze sie cos zmienilo...
To co napisalam napewno nie oddaje tego co widzialam i czego bylam swiadkiem...
jednak mam kokleznke ktora tam rodzila rok przedemna i byla zadowolona,,rodzila naturalnie i po niecalych 2 dniach wyszla.
Szpital to nie hotel wiec idziemy tam rodzic ale ludzkiego traktowania nie powinni nam odbierac
Powodzenia:-) malo bolesnego i szybkiego porodu bez komplikacji z personelem;-)zycze.jakbys cos wiecej chciala to smialo tutaj czy na priva pisz.