reklama
Witam,
mam pytanie, czy któraś zna dobrego lekarza ginekologa, najlepiej też położnika z kliniki Medicover w Wawie.
Zmieniłam pracę i tym samym klinikę, w której miałam abonament pracowniczy.
Będę wdzięczna za jakieś polecenia :-*
Pozdrawiam serdecznie
mam pytanie, czy któraś zna dobrego lekarza ginekologa, najlepiej też położnika z kliniki Medicover w Wawie.
Zmieniłam pracę i tym samym klinikę, w której miałam abonament pracowniczy.
Będę wdzięczna za jakieś polecenia :-*
Pozdrawiam serdecznie
W
www.krasnal.pl
Gość
czesc dziewczyny
ja rodziłam w wolominie
wybralam ten szpital dlatego,bo cieszyl sie bardzo dobra opinia
troche o nim poczytalam na stronie fundacji Rodzic po ludzku
tam tez chodzilam do szkoly rodzenia do p.Malgosi
juz na miejscu okazalo sie,ze cc
bo dzidzia miala nie rowne tetno
za nic nie placilam,a i tak opieka byla pierwsza klasa
moze troche stare zaplecze sprzetowe,ale to nic
zarowno lekarze jak i polozne ,a pozniej opieka pediatryczna-na medal
z czystym sumieniem moge polecic
ja rodziłam w wolominie
wybralam ten szpital dlatego,bo cieszyl sie bardzo dobra opinia
troche o nim poczytalam na stronie fundacji Rodzic po ludzku
tam tez chodzilam do szkoly rodzenia do p.Malgosi
juz na miejscu okazalo sie,ze cc
bo dzidzia miala nie rowne tetno
za nic nie placilam,a i tak opieka byla pierwsza klasa
moze troche stare zaplecze sprzetowe,ale to nic
zarowno lekarze jak i polozne ,a pozniej opieka pediatryczna-na medal
z czystym sumieniem moge polecic
shady
Fanka BB :)
zadna rewelacja....dostac sie bardzo ciezko, grzniczy to z cudem to jeszcze tak naprawde to fabryka dzieci.....przereklamowany
klamka pisze:No właśnie, dziewczyny napiszcie cos o Karowej, jak tam się dostać i jakie są warunki?????
Magdalenka
Fan(ka)
Dostać sie najłatwiej będąc pacjentką profesora hihihi... ale pierszeńswto mają pacjentki będące pod opieka poradni przyszpitalnej. Sale porodowe są super. Sale na polożnictwie przeciętne, sanitariaty podobno sie poprawiły, ale jak ja byłam 2,5 roku temu to bylo kiepsko, ale szło wytrzymać. dużym plusem jest opieka psychologów i bardzo kompetentne panie z poradni laktacyjnej, do której masz nieograniczony dostęp do 6 tygodni po porodzie.
A reszta jak trafisz na zmiane Ja tam byłam przez trzy doby i rózne były oj różne > O0 Mam porównanie z Bródnowskim gdzie byłam przez protekcję i tu gdzie byłam z ulicy.
Kolejne też chcę rodzić na Karowej. Przerób jest bardzo duży, ale odwalać można te ztam gdzie jest mało. Ja akurat jestm pod wrażenimm ordynator położnictwa, do której ani razu nie poszłam prywatnie, a wsparcie i pomoc znalazłam nawet jak spotkałam ja na ulicy w trudnej chwili dwa lata po porodzie.
Koszty - poród rodzinny 400 PLN, znieczulenie 400 PLN, położna płatna ale nie korzystałam i nie wiem - to ceny z przed 2,5 roku.
A reszta jak trafisz na zmiane Ja tam byłam przez trzy doby i rózne były oj różne > O0 Mam porównanie z Bródnowskim gdzie byłam przez protekcję i tu gdzie byłam z ulicy.
Kolejne też chcę rodzić na Karowej. Przerób jest bardzo duży, ale odwalać można te ztam gdzie jest mało. Ja akurat jestm pod wrażenimm ordynator położnictwa, do której ani razu nie poszłam prywatnie, a wsparcie i pomoc znalazłam nawet jak spotkałam ja na ulicy w trudnej chwili dwa lata po porodzie.
Koszty - poród rodzinny 400 PLN, znieczulenie 400 PLN, położna płatna ale nie korzystałam i nie wiem - to ceny z przed 2,5 roku.
sugarspunsister
matka polka superstar
witam
powiem szczerze ze czuje sie zbombardowana wszystkimi informacjami o lekarzach poloznych i szpitalach
to moje pierwsza ciaza i chcialabym zeby byla poprowadzona dobrze
czy lepiej jest chodzic na wizyty do lekarza ktory potem bedzie odbieral porod czy nie ma to znaczeia?
poleccie cos biednej skolowanej
wiem ze ile dziewczyn tyle opinii ale cos mi podpowiedzcie
bede b wdzieczna
pozdrawiam mocno
powiem szczerze ze czuje sie zbombardowana wszystkimi informacjami o lekarzach poloznych i szpitalach
to moje pierwsza ciaza i chcialabym zeby byla poprowadzona dobrze
czy lepiej jest chodzic na wizyty do lekarza ktory potem bedzie odbieral porod czy nie ma to znaczeia?
poleccie cos biednej skolowanej
wiem ze ile dziewczyn tyle opinii ale cos mi podpowiedzcie
bede b wdzieczna
pozdrawiam mocno
reklama
Magdalenka
Fan(ka)
Cukiereczku
Ja chodziłam w dwa miejsca, bo chodziło owzględy ekonomiczne - w panstwowym nie moglam sie na czas załapać na badania, a prywatnie, żeby nie płacić za nie musiałam mieć skierowania od lekarza z danej przychodni. Myślę, że dobrze pójśc do poleconego lekarza, a wrazie jakiś niespodziewanych spraw udawać sie na izbę przyjęć do szpitala położniczego - mają tam najczęściej USG, KTG i inny niezbędny sprzęt żeby zdiagnozować stan ciężarnej. Ja jestem zdania, że ważniejsza przy porodzie jest położna, bo to ona prowadzi poród praktycznie do końca - u mnie w obu przypadkach lekarz pojawił sie tylko do szycia. Sama jednak nie umawiałam się licząc na dyżurną - raz sie przeliczyłam 8) ale to też można rozwiązać, bo jak jej powiedziałam, że mi nie pomaga tylko przeszkadza, to szybko przyszła jej koleżanka i okazało sie, że można szybko miło i bez bólu Ważna jest szkoła rodzenia, bo tam można dostać mnóstwo praktycznych wskazówek ułatwiających przygotowanie sie do porodu i rozwiewającyh mnóstwo lęków, a pozatym okazuje sie, że praktycznie każda cieżarna ma takie same ;D Mówie Ci natychmiast robi się łatwiej i raźniej!
Ja chodziłam w dwa miejsca, bo chodziło owzględy ekonomiczne - w panstwowym nie moglam sie na czas załapać na badania, a prywatnie, żeby nie płacić za nie musiałam mieć skierowania od lekarza z danej przychodni. Myślę, że dobrze pójśc do poleconego lekarza, a wrazie jakiś niespodziewanych spraw udawać sie na izbę przyjęć do szpitala położniczego - mają tam najczęściej USG, KTG i inny niezbędny sprzęt żeby zdiagnozować stan ciężarnej. Ja jestem zdania, że ważniejsza przy porodzie jest położna, bo to ona prowadzi poród praktycznie do końca - u mnie w obu przypadkach lekarz pojawił sie tylko do szycia. Sama jednak nie umawiałam się licząc na dyżurną - raz sie przeliczyłam 8) ale to też można rozwiązać, bo jak jej powiedziałam, że mi nie pomaga tylko przeszkadza, to szybko przyszła jej koleżanka i okazało sie, że można szybko miło i bez bólu Ważna jest szkoła rodzenia, bo tam można dostać mnóstwo praktycznych wskazówek ułatwiających przygotowanie sie do porodu i rozwiewającyh mnóstwo lęków, a pozatym okazuje sie, że praktycznie każda cieżarna ma takie same ;D Mówie Ci natychmiast robi się łatwiej i raźniej!
Podziel się: