aga6
Fanka BB :)
kolezanka rodzila tam i jest zadowolona tyle wiem ;dA ja poproszę o jakieś info o szpitalu na Solcu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kolezanka rodzila tam i jest zadowolona tyle wiem ;dA ja poproszę o jakieś info o szpitalu na Solcu :-)
Ja rodzilam w Mswia w 2011 przypadkiem bo tak szybki porod mialam i nigdy wiecej. . Od razu zostalsm wsadzona na fotel polozniczy z rozwartymi szeroko nogami lozek nie widzialam przy parciu nawet mnie nie zapytano o zdanie ani nie poinformowano o nacieciu krocza. Po porodzie opieka wlasciwie zadna- nauka karmienia zadna... Nigdy wiecej!! Wg mnie traktuja jak bydlo.Hej
Czy któraś z Was może się wypowiedzieć na temat ginekologii w MSWiA w Warszawie? Będę tam rodziła, na forum raczej mało aktualnych informacji o tym właśnie szpitalu...byłam tam zobaczyć oddział i okazuje się że nie praktykują wynajęcia położnej do porodu...trochę dziwne , bowiem w innych szpitalach normalnie są cenniki za takie usługi... Dzięki za info
Kati
Ja chodzę do dr Moniki Grymowicz, jestem zadowolona.Hej dziewczyny. Czy któraś mogłaby polecić ginekologa na karowej który prowadził/prowadzi jej ciążę? Obecnie mam prywatną opiekę ginekologa ale na poród prywatny mnie nie stać
Gratulacje. Rozumiem że wszystko poszło dobrze.Ja polecam Solec, kameralnie, świetne położne, lekarze.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom