reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
Hej
Czy któraś z Was może się wypowiedzieć na temat ginekologii w MSWiA w Warszawie? Będę tam rodziła, na forum raczej mało aktualnych informacji o tym właśnie szpitalu...byłam tam zobaczyć oddział i okazuje się że nie praktykują wynajęcia położnej do porodu...trochę dziwne , bowiem w innych szpitalach normalnie są cenniki za takie usługi... Dzięki za info
Kati
Ja rodzilam w Mswia w 2011 przypadkiem bo tak szybki porod mialam i nigdy wiecej. . Od razu zostalsm wsadzona na fotel polozniczy z rozwartymi szeroko nogami lozek nie widzialam przy parciu nawet mnie nie zapytano o zdanie ani nie poinformowano o nacieciu krocza. Po porodzie opieka wlasciwie zadna- nauka karmienia zadna... Nigdy wiecej!! Wg mnie traktuja jak bydlo.

Ja polecam św. Zofię na Żelaznej. Miałam tam robione cesarskie cięcie. Nie mogę na nic narzekać. Czysto, świeżo, miłe położne i lekarze, dobre jedzenie.
Kiedy miałam pytania położna zawsze miała czas by mnie wysłuchać i odpowiedzieć.
Byłam na sali 2-osobowej z łazienką, więc warunki super.

Hej. Ja mam termin na 8.07 i wybrałam szpital praski bo mają bardzo dobre opinie, szkoła rodzenia bardzo konkretna, odpowiadają na każde pytanie. Jest bardzo kameralnie bo to szpital 1 referencyjnosci. Zdecydowałam się bo mój lekarz prowadzący Dr. Bohdan Dzwigała tam pracuje. Super człowiek i lekarz, delikatny i kompleksowo bada. Mam nadzieję, że trafię na jego dyżur jak mały zacznie pchać się na świat.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.
Planuję wykonać test PAPPA.
Możecie polecić gdzie warto zrobić to badanie?
Zastanawiam się nad Dębski clinic lub babka medica.
Dzięki [emoji4][emoji4]

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Do góry