reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

Ja rodzilam 3 miesiące temu na Żelaznej w domu narodzin, opieka w trakcie porodu jak i po super. Polozna nie mogla sie trafić lepsza. Polecam czym sie tylko da ;)
W 2011 rodzilam na Inflanckiej, nie bylam zadowolona ale pewnie wiele sie pozmienialo.

reklama
Hej:) Tak się zastanawiam nad szpitalem do porodu i chciałabym rodzić na Żelaznej, ale słyszałam, że jest problem z miejscami i generalnie dostaniem się tam. W zeszłym roku odesłali moją koleżankę do innego szpitala, bo nie mieli miejsc. Jakie macie doświadczenia w tym temacie?

Ja przyjechałam do porodu po północy. Nie bylo problemów z sala porodowa, miałam do wyboru albo normalna sale albo sale w domu narodzin. Ze mną przyjmowala sie jedna dziewczyna. Mysle, ze to zalezy od momentu na jaki sie trafi.

Martita29, a która położna odbierała poród? Szukam dobrej I sprawdzonej położnej z Żelaznej.
Generalnie chciałabym opłacić położną, macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Jest sens to robić? Wiem, że opinie są bardzo różne i niektórzy twierdzą, że wszystkie położne i opieka na Żelaznaj są rewelacyjne.

Dziewczyny macie jakieś świeże historie z Karowej lub Praskiego? nie mogę podjąć ostatecznej decyzji na który się zdecydować.

Ja rodziłam w Bielańskim w 2013r. I była masakra - nie wiem jak teraz. Natomiast nie ryzykowałam i w tym roku w marcu rodziłam na Madalińskiego - było nieporównywalnie lepiej ;)

reklama
dziewczyny a czy któraś rodziła w Praskim po tym remoncie już? jak wrażenia,bo byłam na ostrym dyżurze i zachwyciłam się tym szpitalem i opieką lekarzy i pielęgniarek.

Do góry