Moje koleżanki które rodziły w Bielańskim ( zdrowe ciąże) nie polecają. Mam przyjaciółkę rodzącą 2 tygodnie temu, ale nie powiem Ci bo ona od porodu jest w CZD z chorym dzidziusiem, więc nie rozmawiałąm z nią o szpitalu, ale myślę, że za jakiś czas pogadamy. O Bródnowskim nic nie wiem.Mam zamiar rodzić w Bródnowskim. Jakieś opinie? Podobno Bielański to totalna masakra. Może ktoś potwierdzić albo zaprzeczyć?
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Powiedzcie czy któraś z was rodziła w szpitalu MSWiA? Polecacie? Zastanawiam sie gdzie mam rodzic i mysle miedzy mswia i sw. Zofią
Wiol86
Podpisuję się pod tym! Rodziłam na Żelaznej i ciężko mi wyobrazić sobie lepszą opiekę.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiol86
Tak, Żelazna i Św. Zofia to to samo. Mnie o żadnych statystykach nie wiadomo i nie słyszałam żadnej takiej historii będąc w szpitalu.
emalkadream
Żelazna ma swoją renomę nie ulega wątpliwości. Ale to jak odsylaja w ostatniej chwili to nerwy nie dla mnie, dlatego też nie brałam pod uwagę tego szpitala. A swoją drogą jaki oni mają stopień referencyjnosci? Ciekawe jest to że mimo iż odsylaja to i tak poloznice leżą nawet na korytarzach jak w wielu innych szpitalach.
Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]
Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]
W Warszawie z ginekologów to dr Piotr Roszkowski. Pan Piotr przyjmuje na Smolnej. Trafiłam do niego z polecenia koleżanki, bo po przeprowadzce z Legionowa nie chciałam już tam jeździć do mojego lekarza. Szkoda czasu, kiedy są specjaliści na miejscu. Prowadził moją pierwszą ciążę, teraz zajmuje się drugą. Są kobiety, które wolą Panią doktor, ale mi to nie przeszkadza. Mogę wszystkim polecić tego lekarza. Tutaj link jakby ktoś szukał Link do: prof. n.med. Piotr Roszkowski | ginekolog | Medica 2000 Polecam!
reklama
turluturlu
ja też na Żelaznej planuję - raz że blisko, a dwa że wiele pozytywnych opinii słyszałam.
Uczęszczałam tam na Szkołę Rodzenia no i też zdecydowałam się jednak na prywatną położną.
Uczęszczałam tam na Szkołę Rodzenia no i też zdecydowałam się jednak na prywatną położną.
Podziel się: