reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
Konwalianka jestem!
Poród długi i ciężki. Ale gorąco polecam IMiDz. Położne fantastyczne, gotowe pomóc zarówno na porodówce jak i na położnictwie. Jedynym minusem jest to że sale wieloosobowe są masakryczne nie idzie wytrzymać. Ja miałam szczęście i byłam w dwójce. Na IP było tak trochę niemiło, ale idzie wytrzymać. No i oczywiście żarcie, ale to chyba w każdym szpitalu. Pani od laktacji na oddziale i przekochana na każde zawołanie. Jak masz jakieś pytania to pisz chętnie odpowiem.
Gratulacje wielkie :)))

Hej!
Czy któraś z was może powiedzieć mi coś na temat IMiDz, jak tam jest i czy warto tam rodzić?

A z której dzielnicy? Bo ja z Koła blisko moczydła. A powiedz rodziłaś na sali wielosobowej, bo ona mnie trochę przeraża i zastanawiam się nad opłatą za jednoosobową.
Ja rodziłam tam 2 dzieci i kolejne też zamierzam tam rodzić. Rodziłam na sali 1-os. i wieloos. i powiem szczerze że mi sie bardziej podobało na tej wielo. 1,5 roku temu ta 1 os. była płatna 200zł, ale zrezygnowałam bo położne mi odradziły. Do ubikacji mogłam tam iść spokojnie . Na ogólnej cały czas ktoś był przy mnie i się mną zajmował mimo że na sali były wszystkie łóżka zajęte. Ogólnie opieka o jakiej można pomarzyć. Zarówno na porodówce jak i potem. Pani od laktacji przemiła, mleko w razie co dla dziecka bez problemu, pomoc w karmieniu też. Zmiana na łóżku w razie potrzeby była prawie natychmiast. Nie zamieniłabym tego szpitala na inny. I pow. sobie że jakby mnie nie chceli przyjąć to będę sterczeć pod drzwiami aż mnie przyjmą.

Witam wszystkie mamuśki
Jestem tutaj nowa i mam pytanie
Czy któraś z Was może polecić mi dobrego ginekologa, który mógłby prowadzić całą ciąże? Jestem z Bródna więc dobrze by było żebym nie musiała daleko jeździć

Atomówko jeśli chcesz naprawdę dobrego ginekologa to całym sercem polecam dr IWANIUKA ANDRZEJA . Jest wspaniałym lekarzem , zna się na tym co robi , wykonuje USG , mi praktycznie od ręki wykrył ciążę pozamaciczną co okazuje się wcale nie takie proste bo lekarz z dużo dłuższym stażem nie poznał się . Dla niego każda pacjentka jest indywidualna , a przede wszystkim potem jest też w szpitalu do dyspozycji . Naprawdę polecam !!!!!!!!!!!! jA TRAFIŁAM NA NIEGO PRZYPADKIEM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA .

Dziękuje serdecznie :)
A możesz mi jeszcze powiedzieć gdzie on przyjmuję? Nigdzie w necie nie mogę znaleźć na niego żadnych namiarów

Proszę bardzo !!! Przyjmuje w OMEDZE na ptasiej 4. Polecam z całego serca !!!! Pracuje też w szpitalu na Madalińskiego a szpital też jest na wysokim poziomie . oczywiście jak w każdym znajdą się osoby które pracować w szpitalu nie powinny ( znieczulica ) Ale 3/4 super.Warunki też są fajne . Zresztą co mam Ci pisać idż raz a przekonasz się że lekarz jest wspaniałym człowiekiem który co tylko może pomoże :)

Dziękuje Kasiu
Chciałam jeszcze zapytac czy któraś z Was korzysta z programu " Zdrowie, mama i ja" w szpitalu na Inflanckiej? I którego lekarza z tego szpitala możecie polecic?
Wydaję mi się,że jednak w tym szpitalu będę prowadziła ciąże i rodziła

reklama
Atomówko
Pewnie zdania są podzielone , ale właśnie z tego szpitala na inflanckiej lekarz nie poznał się na ciąży pozamacicznej , nie kazał mi robić USG do 12 tygodnia . Stwierdził na badaniu ciążę i wysłał na badania typu HiV itd . Więc ja ten szpital będę omijała z daleka . Jaki pan taki kram . choć może ja się tylko potknęłam i powiem że na lekarzu który powinien być kompetentny bo za wizytę bierze 150 zł a czas wizyty ok. 10 min. Nazywa się dr . Sikora . więc ja odradzam . Ordynator , wieloletnia praktyka i taki brak kompetencji . Przecież Usg to podstawa , co sama mu sugerowałam niestety powiedział że nie. Pozdrawiam i rób co uważasz

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry