reklama
Batusia
Początkująca w BB
Ja po wielu, wielu naprawdę różnych ginekologach, za poleceniem trafiłam do dr n.med. Michała Graniczki. Jestem zachwycona! Pierwszy rzetelny, rzeczowy i delikatny lekarz. Tyle, że ze szpitala Bonifratrów, a przyjmuje prywatnie w Bonifraterskim Ośrodku Zdrowia. A że w w/w szpitalu leżałam niedawno na patologii ciąży to jestem na 100% przekonana, ze właśnie tam będę rodzić. Fantastyczne położne, lekarze, sprzęty. Wszystko na tak, i w zasadzie nie słyszałam jeszcze osobiście żadnej negatywnej opinii o oddziale, odkąd wrócił pod skrzydła zakonu.
Ja w obu ciążach byłam prowadzona przez dr Darka Zduna z CSK w Ligocie i tam super rodziłam (cc), ale mam kilka znajomych od dr Graniczki z Bogucic i też są zachwycone, zresztą zama byłam u niego kiedyś na wizycie i naprawdę profesjonalny lekarz. Obu polecam!
Jeśli ktoś potrzebuje - podam kontakty na priv.
Jeśli ktoś potrzebuje - podam kontakty na priv.
Ja z czystym sumieniem polecam szpital Bonifratrów w bogucicach. Leżałam tam 3 razy. Dwa razy z poronieniem, a ostatnio po porodzie.
Porod naturalny w przemiłym towarzystwie najlepszej pod słońcem poloznej P. Kasi Pękala. Zawsze bede miło wspominać swój porod w tamtejszym szpitalu.
Porod naturalny w przemiłym towarzystwie najlepszej pod słońcem poloznej P. Kasi Pękala. Zawsze bede miło wspominać swój porod w tamtejszym szpitalu.
Ja też polecam Bonifratrów... rodziłam tam obie córeczki i za każdym razem opieka na bloku jak i na oddziale bez zarzutu... czasami jest dużo rodzących i troszkę ciaśniej na sali ale na to to już nikt wpływu nie ma.... POLECAM!!!
reklama