reklama
Witam, jestem z Lodzi i sama nie wiem gdzie rodzic. Bardzo chcialabym dostac znieczulenie zewnatrzoponowe, moze ktoras z Was z tego korzystala i w jakim szpitalu. Czekam na odpowiedz, pozdrawiam
witajcie :-)
mam do wyboru poród w Matce Polce albo w Koperniku, pozostałe szpitale są dla mnie za daleko.Poradźcie który wybrać i dlaczego. W ostatniej edycji Rodzic po ludzku, Matka Polka zebrała złe opinie, natomiast Kopernik wypadł najlepiej ... a jak jest w rzeczywistości ? ... Pozdrawiam
mam do wyboru poród w Matce Polce albo w Koperniku, pozostałe szpitale są dla mnie za daleko.Poradźcie który wybrać i dlaczego. W ostatniej edycji Rodzic po ludzku, Matka Polka zebrała złe opinie, natomiast Kopernik wypadł najlepiej ... a jak jest w rzeczywistości ? ... Pozdrawiam
Witam wszystkich :-)
mam do wyboru poród w Koperniku lub Matce Polce w Łodzi, pozostałe szpitale są za daleko dla mnie. Poradźcie który szpital wybrać ....
W ostatniej edycji Rodzić po ludzku Matka Polka wypadła źle, natomiast Kopernik najlepiej ... a jaka jest rzeczywistość ...
Pozdrawiam
mam do wyboru poród w Koperniku lub Matce Polce w Łodzi, pozostałe szpitale są za daleko dla mnie. Poradźcie który szpital wybrać ....
W ostatniej edycji Rodzić po ludzku Matka Polka wypadła źle, natomiast Kopernik najlepiej ... a jaka jest rzeczywistość ...
Pozdrawiam
karolkaz
Fanka BB :)
Odpowiedź na Twoje pytanie: Koprenik..moja przyjaciółka i siostra męza rodziły w Koperniku i były bardzo zadowolone. polecam!!!!!!witajcie :-)
ja nawet juz odwiedzilam Kopernika i bardzo mi sie tam podobalo, Pani polozna wszystko wytlumaczyla i byla bardzo mila. Za kazdym razem jak wchodzilam do sali to pytala kobiet, ktore tam byly czy mozemy wejsc. Szpital jest napewno bardzo intymny sala porodowa 2 lozka. Czysta lazienka i maluszki przy lozkach mam (slodki widok). Natomiast co mnie martwi to wlasnie ten brak mozliwosci (lub bardzo mala szansa) dostania znieczulenia zewnatrzoponowego.
dziękuję za odpowiedzi.
Byłam dziś w Koperniku. Obejrzeć oddział, porozmawiać. Wywiad wypadł pozytywnie.
Ale decyzji jeszcze nie podjęłam.
Także jeśli ktoś jeszcze coś wie na temat porodów i opieki w Koperniku na oddziale położniczym to będę wdzięczna za opinie. Pozdrawiam.
Byłam dziś w Koperniku. Obejrzeć oddział, porozmawiać. Wywiad wypadł pozytywnie.
Ale decyzji jeszcze nie podjęłam.
Także jeśli ktoś jeszcze coś wie na temat porodów i opieki w Koperniku na oddziale położniczym to będę wdzięczna za opinie. Pozdrawiam.
No wlasnie, i ten brak znieczulenia bardzo mnie martwi, odwiedze jeszcze Rydygiera, bo tam ponoc mozna sobie zazyczyc i jest szansa ze jezeli nie ma przeciwskazan to dostaje sie to znieczulenie, zwlaszcza ze w szpitalach na zachodzie jest ono dawane standardowo. A ja naprawde boje sie bolu (ale niestety nasza sluzba zdrowia nie jest na to przygotowana nawet odplatnie).
reklama
Podziel się: