reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale i prywatne kliniki POZNAN

ja miałam swoj szlafrok,wzielam,bo chciałam mieć coś "swojego",ale rzeczywiście-dają szpitalny,więc jak zapomnisz też nie zginiesz ;D powodzenia

reklama
a czy ktoś wie jak to jest w Raszei? Czy tam trzeba zabrać swoje rzeczy dla siebie i dla dzidziusia?!

znam Magdę osobiście. To bardzo inteligentna, oczytana i wrażliwa dziewczyna. Muchy by nie skrzywdziła. To, że akurat ją spotkał taki poród zakrawa na ironię losu :(
a najgorsze jest to, że mamy 21 wiek a rodzące kobiety nadal traktuje się jak przedmiot...

Przeczytałam artykuł i pozwolę sobię napisać moją opinię, a mianowicie takie rzeczy zawsze się zdarzają, w każdym szpitalu. Magdaomar piszesz, że w Raszei nikt nie rodzi a Polna jest najlepsza. A nie pamiętacie historii 37 godzinnego porodu dziewczyny, która rodziła na Polnej do tego żony lekarza z mnóstwem znajomości. Ona uciekała z Polnej w trakcie porodu i jechała na Lutycką.

Ja znam osobiście dziewczyne, która rodziła 2 razy w Raszei i jest baaardzo zadowlona tym bardziej, że jest tam jedyna w Poznaniu wanna do porodu.

Pozdrawiam

Siaba było odwrotnie z Lutyckiej na Polną uciekała.Zresztą ja też trafiłam na Lutyckiej na tą samą lekarkę co ona ....Luzara ....
Co do Raszei odradzam wszystkim dziewczynom. Co prawda ja tam nie rodziłam ale moja koleżanka straciła tam dziecko bo lekarz musiał kawę i ciacho po świętach skosztować a nie interesować się co tam na porodówce.Dziewczynie później prawie na żywca robili cesarkę bo nie było czasu na uśpienie. Niestety chłopczyk urodził się jak roślina przewieźli go na Polną ale po kilku dniach zmarł. Lekarka z Polnej przyznała ,ze sprawa nadaje się do prokuratury. Koleżanka do dzisiaj ma blokadę psychiczną , nie może zajść w ciążę nie chce pomocy psychologa bo twierdzi ,że jest ok. a tak naprawdę nie jest.A w kwietniu miną 2 lata...
To nic ,że w Raszei jest wanna lepiej rodzić już na Polnej niż tam. No chyba ,że się ma tam mamę , tatę , wujka, ciocię.

reklama
wanna do porodu male sa szanse ze akurat bedzie wolna nie mozna nastawiac sie na wanne zeby nie bylo rozczarowania

Do góry