Ja jak już bede w ciązy to raczej zdecyduje się na prywatną klinikę, we Wroc jest jedna medfemina. Moja znajome tak mi naopowiadały o tych porodach w szpitalach państwowych ze odechciało mi się miec potomka! Niestety mój partner bardzo chce dziecko....
reklama
Luiza.
Fanka BB :)
Odnawiam temat. Będę mieszkała bardzo blisko szpitala na Kamieńskiego we Wrocławiu. Czy są tu jakieś kobietki, które niedawno tam rodziły? Dodam, że noszę pod sercem bliźnięta i obawa przed porodem jest jednak większa. Prywatne szpitale odpadają, jeśli komuś wpadnie do głowy mi polecić, cena takiego porodu powala na cycki
No ja też tak myślę że jak z ciążą to lepiej prywatnie. Ja chodzę ogólnie do dr Michalika, jakbym była w ciąży to bym też do niego z tym poszła, czytałam dobre opinie przyszłych mam na jego temat no a lekarz miły. Link do: dr n. med. Tomasz Michalik - Ginekolog - Wrocław
Bylam przelotem we Wrocławiu. 3 wizyty u niego. Potwierdzam. Jak sie okaze że. to bedzie to moj drugi lemarz prowadzacyNo ja też tak myślę że jak z ciążą to lepiej prywatnie. Ja chodzę ogólnie do dr Michalika, jakbym była w ciąży to bym też do niego z tym poszła, czytałam dobre opinie przyszłych mam na jego temat no a lekarz miły. Link do: dr n. med. Tomasz Michalik - Ginekolog - Wrocław
Cześć wszystkim, szukam szpitala we Wrocławiu z dobrą porodówką i ortopedą dziecięcym, czy możecie coś polecić? Ginekolog na USG dopatrzył się stopy szpotawej u naszego dzidziusia i zależy nam żeby od razu trafić w dobre ręce.
Od dłuższego czasu chodzę do pana Witkowskiego Link do: Ginekolog położnik - prywatnie - Wrocław | lek.med Witkowski bardzo dobry lekarz
M_Lena
Fanka BB :)
Cześć Kobietki Mam prośbę żebyście poleciły mi dobrego lekarza, który poprowadzi moją ciążę. Jestem na początku 11-tego tygodnia. Jest to moja pierwsza ciąża. Mam 36 lat. Byłam już na dwóch wizytach u jednego lekarza i mam już wyznaczone badanie genetyczne (pobranie krwi i USG). Mam trochę mieszane uczucia po tych wizytach i dlatego szukam kogoś bardziej odpowiedniego.
Znalazłam w sieci dużo pozytywnych informacji o doktorze Michaliku z Jedności Narodowej. Co Wy o nim sądzicie?
Znalazłam w sieci dużo pozytywnych informacji o doktorze Michaliku z Jedności Narodowej. Co Wy o nim sądzicie?
Ja mogę bardzo i to bardzo polecić Michała Witkowskiego, Byłam u wielu Ginekologów ale u tego czuje się spokojnie
reklama
Reinaquemira
Początkująca w BB
Proszę o pomoc- ktoś zna dobrego lekarza na nfz we wroclawiu? Trafiam na samych złych, zaczynam już się zalamywać...