reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale i ginekolodzy WROCŁAW

reklama
Też słyszałam, że na brochowie przyjmują dobrzy lekarze, co do Borowskiej to zdanie mam wyrobione i nie wiem czy się tam poprawiło. Ja osobiście zdecydowałam się na to, żeby moją ciążę prowadziła Pani doktor Głembiak-Chełmońska, która przyjmuje przy legnickiej, dużym atutem był dla mnie luxmed, który mam zapewniony z pracy, ale podejście Pani doktor było bardzo dobre :)

edit:
dodaję adres strony jakbyś szukała :) pozdrówki:)
Link do: Ginekolog - Mamed - Gabinety lekarskie Wrocław

Hej ;) Ja również podpisuję się pod Mamed'em :) Byłam u Mariusza Wojaka. Całkiem sympatyczny lekarz przede wszystkim wszystko wytłumaczy nawet dwa razy jak trzeba. Co do Brochowa... Niestety nie mam przyjemnych doświadczeń przy krwawieniu mniej więcej w 6 tygodniu powiedzieli że i tak poronię... Nie ma to jak pierwsze doświadczenie przy pierwszej ciąży ;)

no coooo Tyyyy tak ci powiedzieli??????????????nie przyjeli Cie? Dawno to było? Ja wczoraj byłam na Brochowie hmm i co jesteście za Borowska?

no coooo Tyyyy tak ci powiedzieli??????????????nie przyjeli Cie? Dawno to było? Ja wczoraj byłam na Brochowie hmm i co jesteście za Borowska?
No niestety ..... Czekałam godzinę na przyjęcie a nikogo nie było przede mną . Położna wyśmiała mnie że tylko tyle krwi ? Moja pierwsza ciąża a sam początek pełen stresu. Kazali mi leżeć do kontroli... a później nic więcej nie powiedzieli. Babka stwierdziła że mogę wracać do pracy ( pracuję w Biedronce fizycznie) i dodała ( trzecia osoba przypomnę ) że jak ma wylecieć to i tak wyleci... No tragedia.... ;/
A co do Borowskiej... Mam jedną jedyną koleżankę która tam rodziła ale 6 lat temu. Wtedy sobie chwaliła :)
Buziaki !

ojejjjj no to straszne co przeszlas na Brochowie!!!!Boze masakra az mam ciarki..Wczoraj bylam na Brochowie hmm no duzo kobiet tam czekalo zadowolone..Ordynator sympatyczny z poloznymi sie nie widzialam ..hmm

wiecie co bo powiem Wam, ze powinni to wszedzie zmienic..w kazdym szpitalu. Taki moment jak ciaza,porod..przyjecie pacjentki do szpitala jest dla kazdej z nas stresujace zwlaszczaaaaa dla tych co sa w 1 ciazy wiec jesli to jakis mylny alarm ze to nie porod to polozne..powinny na prawde spokojnie wytlumaczyc i udzielic informacji ale jesli juz leci krew to bez przesady nie wyobrazam sobie w takim stanie wrocic do domu! Masakra!Bardzo Ci wspolczuje takich doswiadczen!A teraz jestes w ciazy?Masz juz wybrany szpital?

Dlatego też od razu tam poszłam a mam tam aż 5 minutek na piechotę :) No ale niestety mam nadzieję że tam wracać nie będę musiała. Niby taki zły początek a już 4 miesiąc ;) Więc wszystko idzie w dobrym kierunku.

reklama
Do góry