reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital Uniwersytecki Kopernika - poród, położne, wasze wrażenia

A ze on poleca na kopernika , a ja mu zaufalam to chce tam rodzic .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

reklama
Bardzo sie ciesze ze na niego trafilam ( choc nie tylko on mi pomogl , kilka cudownych ludzi nam pomoglo z krakowa ) i zaufanie jest wazne . mam nadzieje ze na kopernika z corka.sobie poradza;)

Dzieki za.wsparcie.. Pozdrawiamy i zycze szczesliwego rozwiazania ...ciaza blizniacza tak ?

Od malego swirek na punkcie wagu ;) bedzie dobrze jak.was dobrze karmia ;) tez bede miec dwie cory ;) tylko jedna troszke chora .

Chyba wszyscy w krk i z poza wychwalają doktora Wiechecia ja też ostatnio do niego się udałam gdyż syn będzie miał przerwany rdzeń kręgowy i może się pojawić wodogłowie doktor jako jedyny dał nam szansę i pocieszył mówiąc Państwa dziecko będzie normalnie się rozwijać.. Za wizytę również nic nie wziął a też byłam w prywatnym gabinecie ale teraz dla świętego spokoju będę z doktorem spotykać się w szpitalu:)

Lenati ja też prawdopodobnie będę rodzić w październiku pomimo terminu na listopad... Ja rodziłam już na kopernika nie mam miłych wspomnień ale tylko z oddziału neonatologi bo ogólnie to było dobrze dlatego teraz latam już po szpitalach żeby w prokocimiu wiedzieli że będzie takie dziecko i żeby ktoś nie powiedział że nie ma miejsca jak to było w przypadku pierwszego syna ponad dwa lata temu

Ostatnia edycja:
U nas corka ma wade genetyczna i wade serduszka. Wiec moze kiedys spotkamy sie na.kopernika czy w prokocimiu ;)

reklama
Do góry