reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital Siemiradzki Kraków- czy warto?

Ja korzystałam z opłaconej położnej i byłam bardzo zadowolona. Byłam w szpitalu tydzień po terminie, położna co chwilę przychodziła, pytała czy wszystko ok, jak skurcze. Kiedy tylko powiedziałam, że jest ciężko znieczulenie zostało zorganizowane w ekspresowym tempie.
Oczywiście nie mam porównania z porodem bez opłaconej położnej, ale słyszałam wiele różnych opinii na temat opieki, także pewnie jak się trafi. Duży minus jak wiele dziewczyn mówiło to zmiana położnej w trakcie porodu.
Możesz napisać z usług, której położnej korzystałeś? Sama stoję przed wyborem i nie wiem na kogo się zdecydować.
Polecono mi Panią Olimpię Pałyga, ale opinie są o niej bardzo skrajne.

reklama
Ja korzystałam z opłaconej położnej i byłam bardzo zadowolona. Byłam w szpitalu tydzień po terminie, położna co chwilę przychodziła, pytała czy wszystko ok, jak skurcze. Kiedy tylko powiedziałam, że jest ciężko znieczulenie zostało zorganizowane w ekspresowym tempie.
Oczywiście nie mam porównania z porodem bez opłaconej położnej, ale słyszałam wiele różnych opinii na temat opieki, także pewnie jak się trafi. Duży minus jak wiele dziewczyn mówiło to zmiana położnej w trakcie porodu.
Czy możesz napisać z usług, której położnej tam korzystałeś? Sama stoję przed wyborem i zostawiam się nad Panią Olimpią Palyga, ale opinie są różne.

Rodziłam w Siemiradzkim rok temu, ale nie polecam. W ogóle nie polecam tam prowadzenia ciąży bo to zaściankowy szpital. Bardzo mało badań zlecają, badania krwi można robić tylko u nich w przychodni, USG tylko 3 na całą ciążę! Dramat. Ale najgorsze jest to że ten szpital najwięcej indukuje porodów bo nie chcą stracić pacjentki więc mówią że w ktg jest coś nie tak i trzeba indukować. Pracują tam moje koleżanki jako położne i mówią żeby się na to nie zgadzać bo chodzi tylko o to że mają miejsca na oddziale i lekarz po prostu okłamuje pacjentkę żeby czasami nie poszła gdzieś indziej. A poród indukowany czyli wywoływany sztucznie boli 10razy bardziej...

reklama
Rodziłam w Siemiradzkim rok temu, ale nie polecam. W ogóle nie polecam tam prowadzenia ciąży bo to zaściankowy szpital. Bardzo mało badań zlecają, badania krwi można robić tylko u nich w przychodni, USG tylko 3 na całą ciążę! Dramat. Ale najgorsze jest to że ten szpital najwięcej indukuje porodów bo nie chcą stracić pacjentki więc mówią że w ktg jest coś nie tak i trzeba indukować. Pracują tam moje koleżanki jako położne i mówią żeby się na to nie zgadzać bo chodzi tylko o to że mają miejsca na oddziale i lekarz po prostu okłamuje pacjentkę żeby czasami nie poszła gdzieś indziej. A poród indukowany czyli wywoływany sztucznie boli 10razy bardziej...

reklama
Do góry