Ja będę rodzić w Św. Zofii na Żelaznej. O każdym szpitalu krążą zarówno dobre jak i złe opinie, to zależy od sytuacji w danej chwili w szpitalu, od rodzącej i podejścia personelu. Najważniejsze to mieć szczęście we wszystkich tych aspektach i szybko urodzić.
reklama
kropa501
Fanka BB :)
Ja będę rodzić w Św. Zofii na Żelaznej. O każdym szpitalu krążą zarówno dobre jak i złe opinie, to zależy od sytuacji w danej chwili w szpitalu, od rodzącej i podejścia personelu. Najważniejsze to mieć szczęście we wszystkich tych aspektach i szybko urodzić.
O, misiowa, to może się spotkamy
kropa501
kropa - ja też wybieram się do św. Zoffi, to możne się spotkamy? W sumie podobny termin mamy jak patrzę po suwaczkuA jaki lekarz prowadzi Twoją ciążę?
Ja chodzę do P., zaliczyliśmy też SR na Ursynowie, akredytowaną przez szpital. A Ty?
Ostatnia edycja:
Gregorka
A ja do dr D-O., SR na NowolipkachJa chodzę do Puzyny, zaliczyliśmy też SR na Ursynowie, akredytowaną przez szpital. A Ty?
Ostatnia edycja:
kropa501
A ja do dr Dembowieckiej-Ochman, SR na Nowolipkach![]()
Tej doktor to nawet nie znam
kropa501
Ja za namową mojej szwagierki wzięłam, taką co z nią rodziła rok temu. Ale zdecydowałam się bardziej dla spokoju - pewności dostania się do szpitala. Ale z tego co słyszałam to fajne są tam położne - byle się dostać
Ja słyszałam to samo, że wszystkie położne są super i jak się rodzi z mężem, to nie ma potrzeby dodatkowej umowy. Najważniejsze, żeby się dostać. Jak nie będą mieli miejsca, to i najlepsza położna nie pomoże
Gregorka
Dokładnie tak, ale póki co śpię spokojnieJa słyszałam to samo, że wszystkie położne są super i jak się rodzi z mężem, to nie ma potrzeby dodatkowej umowy. Najważniejsze, żeby się dostać. Jak nie będą mieli miejsca, to i najlepsza położna nie pomoże![]()
reklama
kropa501
Dokładnie tak, ale póki co śpię spokojnieTo być może do zobaczenia już wkrótce
![]()
I hope so