Jolik tu nie tylko o czapeczkę chodzi. Tylko jak tak wymieniamy sie pogladami to troche strach. Zreszta tak jak piszesz co innego sluchac a co innego wymieniac sie pogladami. u nas ostatnio polozna powiedziala ze majtki jednorazowe sa do dupy bo sa zrobione z takiego materialu ze daje podloze do grzyba i ze lepsze sa te wielorazowe z siatki. Pytalam sie kolezanki ktora urodzila w maju czy jej tez tak mowili i mowila ze pierwsze slyszy. I badz tu czlowieku madry. wiadomo ze kazda z nas chce jak najlepiej dla siebie po porodzie zeby nic sie nie dzialo, ale z drugiej strony...
reklama
Doxa
Fanka BB :)
lindsay pisze:u nas ostatnio polozna powiedziala ze majtki jednorazowe sa do dupy
hi, hi Lindsay bo one właśnie do tego są
A tak poważnie, to ja kupiłam sobie właśnie wielorazowe z siateczki, bo te jednorazowe są fitolizyny (dokładnie są takie same jak fartuchy jednorazowe w szpitalu) i aż mnie odrzuciło, jak pomyślałam że będę takie coś miała bezpośrenio na ciele ...
E
ewcia1981
Gość
LINDSAY dosłownie masz racje mi tez tak polozna mowila ze najlepiej podklad pod pupe i wietrzenie wtedy szybciej sie goi.
Doxa
Fanka BB :)
Teddy zobaczysz jak to ciężko jest poruszać się mając samą podpaskę/pieluchę miedzy nogami! Poza tym jak leżysz czy siedzisz może się ona przesunąć no i wszystko będzie popalamione! A z siateczki co ja kupiłam to w pełni zapewnią "wietrzenie", bo tam jest tylko siateczka i to z całkiem sporymi okami, nie ma żadnej bawełenki w kroku, nic!
reklama
Podziel się: