P
patrysia*
Gość
Supcio co ja sobie także zamówie a chce tylko jedną to z ochraniaczami wezme
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja nie kupię rzeczy nie wiadomo po kim, szczególnie, że nowe np. śpiochy to 10 zł i body to samo, jak ktoś chce kupować to ok, nie mam nic przeciwko, każdy za siebie wybiera.
Z tego, co pamiętam, to 3 pajace w tesco kosztują 38 zł. Dla mnie 200 zł to nie grosze, jakbym miała okazję kupić nowe body za 20 gr to też bym brała, bo ja nie jestem za rozwalaniem kasy na prawo i lewo, tylko w lumpeksach nie kupuję.ja takich rzeczy nie kupuje na sztuki bo się nie opłaca wolę kupić cherokee zestawy bodziaków czy śpiochów ale przyznam że nieraz trafiłam na wyprzedaż bodziaków next jak nowe kosztowały jeden 20gr więc wolałam kupić takich 20 sztuk i zapłacić za 20sztuk -4zł niż za 20 sztuk 200zł dla niektórych to może grosze ale dla mnie nie może na 1 sztuce to sie wydaje tylko 10zł ale przy wyprawce już nie całe szczeście każdy za siebie wybiera ;-) bo inaczej by marnie ze mną było
ja takich rzeczy nie kupuje na sztuki bo się nie opłaca wolę kupić cherokee zestawy bodziaków czy śpiochów ale przyznam że nieraz trafiłam na wyprzedaż bodziaków next jak nowe kosztowały jeden 20gr więc wolałam kupić takich 20 sztuk i zapłacić za 20sztuk -4zł niż za 20 sztuk 200zł dla niektórych to może grosze ale dla mnie nie może na 1 sztuce to sie wydaje tylko 10zł ale przy wyprawce już nie całe szczeście każdy za siebie wybiera ;-) bo inaczej by marnie ze mną było
Ja często to nawet dla siebie w lumpku coś znajdę. Byłam dziś z mamą i kupiła dla maleństwa piękne dwa sweterki. Za ceną łączną 4 zł Na oko rozmiar 62. Wyglądają jak nowe.