reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
kurcze ja też już bym chciała coś zakupić zwłaszcza, że znalazłam już tyle pięknych rzeczy ale w rodzince mnie stresują, że jeszcze za wcześnie :zawstydzona/y: się kurde jacyś zabobonni zrobili co najgorsze nawet mój mąż :-( i przetłumaczyć sobie nie daję :-( zaczęłam powtarzać, że po kryjomu coś kupię i za karę mu nie pokarzę :-) a na razie oglądam sobie wasze rzeczy i tym ciesze oczęta :-)

kurcze ja też już bym chciała coś zakupić zwłaszcza, że znalazłam już tyle pięknych rzeczy ale w rodzince mnie stresują, że jeszcze za wcześnie :zawstydzona/y: się kurde jacyś zabobonni zrobili co najgorsze nawet mój mąż :-( i przetłumaczyć sobie nie daję :-( zaczęłam powtarzać, że po kryjomu coś kupię i za karę mu nie pokarzę :-) a na razie oglądam sobie wasze rzeczy i tym ciesze oczęta :-)
Ja tak miałam przy pierwszym dziecku, teściowie ględzili, że za wcześnie itp, puściłam to mimo uszu i po swojemu zrobiłam i oczywiście byli niezadowoleni... w ogóle wkurzali mnie, bo co ich to interesowało, jak za swoje pieniądze kupowałam...

A my zaczynamy dzialac po urlopie.Zaczniemy od malowania,tapetowania itp. W koncu sie zdecydowalam na kolory...Meble do pokoju maluszka mam upatrzone tylko sie zastanawiam nad kolorem.Kupujemy caly gotowy zestaw plus fotel wygodny dla mamusi i tatusia:-)

reklama
tylko u mnie najgorsze jest, że mąż się wkręcił bo mama i teściowa to sobie mogą pogadać, one i tak by nie widziały :-) a przed tym "terrorystą" to nic nie ukryję :-) a ględzenia to mi się słuchać nie chcę :-) ale znając siebie to we wrześniu już mnie będą mogli cmoknąć i zacznę kupować, mam nadzieję, że 26.08 na wizycie dowiem się czy chłopiec czy dziewczynka i pójdę w miasto :-)

Do góry