reklama
P
patrysia*
Gość
Dziewczyny a kupujecie pościel do wózka czy raczej kocyk ???
ja mam śpiworeka potem na ciepłe dni to ja kocykiem obkładam;-)
a no właśnie gdzieś miałam śpiworek po córce może i go znajdęja mam śpiworeka potem na ciepłe dni to ja kocykiem obkładam;-)
to chyba pościeli nie kupuję jakoś mi nie wiem czemu nie pasuje do wózka
Kubiaczka
Fanka BB :)
Do wózeczka zamówiliśmy pościel
Ja też miałam śpiworek w wózku, taki gruby, jakby z podwójnego kocyka, coś takiego:ja mam śpiworeka potem na ciepłe dni to ja kocykiem obkładam;-)
PROMOCJA śpiworek kocyk rożek becik okrycie 3w1 (699067140) - Aukcje internetowe Allegro
kurcze ja też już bym chciała coś zakupić zwłaszcza, że znalazłam już tyle pięknych rzeczy ale w rodzince mnie stresują, że jeszcze za wcześnie się kurde jacyś zabobonni zrobili co najgorsze nawet mój mąż :-( i przetłumaczyć sobie nie daję :-( zaczęłam powtarzać, że po kryjomu coś kupię i za karę mu nie pokarzę :-) a na razie oglądam sobie wasze rzeczy i tym ciesze oczęta :-)
Ja tak miałam przy pierwszym dziecku, teściowie ględzili, że za wcześnie itp, puściłam to mimo uszu i po swojemu zrobiłam i oczywiście byli niezadowoleni... w ogóle wkurzali mnie, bo co ich to interesowało, jak za swoje pieniądze kupowałam...kurcze ja też już bym chciała coś zakupić zwłaszcza, że znalazłam już tyle pięknych rzeczy ale w rodzince mnie stresują, że jeszcze za wcześnie się kurde jacyś zabobonni zrobili co najgorsze nawet mój mąż :-( i przetłumaczyć sobie nie daję :-( zaczęłam powtarzać, że po kryjomu coś kupię i za karę mu nie pokarzę :-) a na razie oglądam sobie wasze rzeczy i tym ciesze oczęta :-)
don_pedro
Fan(ka)
A my zaczynamy dzialac po urlopie.Zaczniemy od malowania,tapetowania itp. W koncu sie zdecydowalam na kolory...Meble do pokoju maluszka mam upatrzone tylko sie zastanawiam nad kolorem.Kupujemy caly gotowy zestaw plus fotel wygodny dla mamusi i tatusia:-)
P
patrysia*
Gość
Ja też miałam śpiworek w wózku, taki gruby, jakby z podwójnego kocyka, coś takiego:
PROMOCJA śpiworek kocyk rożek becik okrycie 3w1 (699067140) - Aukcje internetowe Allegro
ładniutki
reklama
tylko u mnie najgorsze jest, że mąż się wkręcił bo mama i teściowa to sobie mogą pogadać, one i tak by nie widziały :-) a przed tym "terrorystą" to nic nie ukryję :-) a ględzenia to mi się słuchać nie chcę :-) ale znając siebie to we wrześniu już mnie będą mogli cmoknąć i zacznę kupować, mam nadzieję, że 26.08 na wizycie dowiem się czy chłopiec czy dziewczynka i pójdę w miasto :-)
Podziel się: