reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ja te pieluchy z kupką pakuję w Paklanki albo zwykłe małe woreczki, bo te kosze na pieluchy drogie i wkłady też, szkoda mi na to kasy.

Wózek mam 3 w 1, Delti Fokus, nawet fajny, tylko ogromny i niepraktyczny, Wiki już od roku jeździ spacerówką Chicco Multiway, składaną w parasolkę, jest świetna pod każdym względem. Więc wózka na pewno nie będę kupować. Za to Wikemu muszę cały pokój umeblować.:tak:

Paklanki też mam, używam, jednak czasem zapach obiadku się wydostaje z nich :cool2:

reklama
Ja te pieluchy z kupką pakuję w Paklanki albo zwykłe małe woreczki, bo te kosze na pieluchy drogie i wkłady też, szkoda mi na to kasy.

Wózek mam 3 w 1, Delti Fokus, nawet fajny, tylko ogromny i niepraktyczny, Wiki już od roku jeździ spacerówką Chicco Multiway, składaną w parasolkę, jest świetna pod każdym względem. Więc wózka na pewno nie będę kupować. Za to Wikemu muszę cały pokój umeblować.:tak:
Zgadzam sie co do cen w Polsce to jakaś masakra jest:no: Zawsze jak jadę to wydaję fortunę, głupia zabawka fisher price kosztuje 100zł, a tu to jedna z tańszych firm:no:
Pokój też niedawno zmienialismy ale frajda:tak: Szym ma cały pokój z postaciami z kreskówki "auta". Wogóle sa świetne rzeczy dla dzieciaków tylko trzeba mieć niezłą fortunkę:baffled:

Zgadzam sie co do cen w Polsce to jakaś masakra jest:no: Zawsze jak jadę to wydaję fortunę, głupia zabawka fisher price kosztuje 100zł, a tu to jedna z tańszych firm:no:
Pokój też niedawno zmienialismy ale frajda:tak: Szym ma cały pokój z postaciami z kreskówki "auta". Wogóle sa świetne rzeczy dla dzieciaków tylko trzeba mieć niezłą fortunkę:baffled:
Mój Wiki też szaleje za "Cars" i na pewno będzie łóżko Lighting McQueen, reszta zobaczymy, bo jeszcze muszę się rozejrzeć.

My pojemnika takowego nie mamy, a jak opróżniam kosz to czuć na poł domu Julkowy zapach :-D

My mamy taki wózeczek:
jet_col4_resize.jpg

Godny polecenia, więcej info : JET BABYACTIVE 2009!!! HIT + GRATIS! 2w1! (665635896) - Aukcje internetowe Allegro

super wózek:tak:

Mój synek kocha tez samochody ale pokój ma w kubusie puchatki:-)ale cars tez się znajdą np.ma zegar pościel teraz chcemy kupic;-)

U mnie też na początku królowały kubusie puchatki no ale w końcu chłop rośnie więc czas na zmiany:-) Tak wogóle to nie mogę się doczekać na córcie, wtedy dopiero zacznę meblowanie i kupowanie lalek:-D

Dziewczyny - szczególnie te, które mają dzieciaczki - powiedzcie na co zwracać uwage wybierając wózek - czy jest jakaś różnica w użytkowaniu jak stelaż jest krzyżowy lub w literke V, jak ten na ostatnim zdjęciu BlackWizard (Jest Babyactive). Jeszcze mnie kółka zastanawiają - czy jak są z przodu mniejsze, a z tyłu większe, to lepiej niż takiej samej wielkości? I z czego mają być? No i na co jeszcze patrzeć, oprócz ceny;)

Dziewczyny - szczególnie te, które mają dzieciaczki - powiedzcie na co zwracać uwage wybierając wózek - czy jest jakaś różnica w użytkowaniu jak stelaż jest krzyżowy lub w literke V, jak ten na ostatnim zdjęciu BlackWizard (Jest Babyactive). Jeszcze mnie kółka zastanawiają - czy jak są z przodu mniejsze, a z tyłu większe, to lepiej niż takiej samej wielkości? I z czego mają być? No i na co jeszcze patrzeć, oprócz ceny;)

Dla mnie obrotowe kółka z przodu jakie mamy przy wózku są rewelacyjne. Mają w razie czego blakadę i mogą jeździć tylko prosto. Sparwdzają się w każdych warunkach. Co do stelarzy pojęcia nie mam. Ja kierowałam się głównie tym, żeby wózek był lekki i łatwo się składał.

Tak wogóle to nie mogę się doczekać na córcie, wtedy dopiero zacznę meblowanie i kupowanie lalek:-D

wiem co masz na mysli:tak:

A jeśli chodzi o wózek to powinien być w miare lekki szybko się składać no i u mnie to poctawa skrętne kółka(akurat nie mamy z tym problemu bo główne spacery będą na wiosne lato a gdyby na zime to aby kółka nie były za małe)stelarz poprostu mocny dobre sa grube ramy no i gondolka trzeba patrzeć bo np.jeśli chodzi o mojego synka bardzo szybko rósł co teraz jak widac dużo jest małych gondolek co warto kupić z większą no i poctawa także co ja mam tak we dwóch wózkach duuuuuży kosz wszystko włożysz co sie zamarzy nawet zabawki potem dla wiekszego dziecka a to kocyk i zakup itd.itp.bardzo ważne;-)no a cena hmm powiem że są dobre wózki gdzie do 1000 zł.można się zmiescić a są bardzo dobre te droższe to też marka kosztuje a nie powiedziane że lepsze od tanszych no i druga sprawa warto kupić wózki w ciemniejszych kolorkach niestety szybko się brudzą ;-)no i hehe mądrala się odezwała a głupi wózek kupiła no ale cóż zrobić ja nie mam szans aby zmienić dlatego teraz pisze na co warto spojzeć aby być zadowolonym z wózka:tak:

reklama
Po pierwsze musisz wziac pod uwage warunki w jakich wozek ma sie sprawdzac, czy mieszkasz w bloku na pietrze, czy bedziesz czesto z dzieckiem jezdzila samochodem itd, odradzam kola plastikowe, nie na nasze drogi. Ja niestety nie pomyslalam logicznie przy wyborze wozka i musze kupic jeszcze jeden. Wybralam wozek Quinny w zestawie z gondolka i fotelikiem, niestety cena powalajaca ok 2500zl:no: ale moze znajde jakis podobny z innej firmy i tanszy. Ale na pewno chce taki, bardzo szybko sie sklada i jest lekki dla mnie to postawa:tak:

Do góry