reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Asiowo, SUPER !!! my też o tym myśleliśmy, ale narazie każdy grosz idzie 'do skarpety' na poczet ewentualnego wychowawczego ... a idziecie same, czy na jakieś zajęcia ???

my trochę się boimy iść sami, a zajęcia jadnk sporo kasy kosztują ...

dajcie znać koniecznie, jak dziewczynki zareagują !!! no i na foty czekamy :-):-)

reklama
Ja czekam aż oddadzą basen 10 km od Żnina i wtedy też będę jeździła. Najprawdopodobniej od sierpnia. Teraz do najbliższego basenu mamy 40 km.
Dziewczyny czekam na relacje z wyprawy.

Kupiłam jednak Olkowi to mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety i jetem happy bo wrzuciłam mu tam kocyk i mate i sie wałkoni a przynajmniej mi na podłodze nie laduje:-) (jutro wstawie fotke)
i jeszcze kupilam polecane przez was TINY LOVE FRUITY PALS – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores -pomarańcza dla Olka a jabłko na jutrzejsze chrzciny:tak: No i dodatkowo płytke z angielskimi pioenkami dla Olka i kilka ksiazeczek i wydalam cala kase ale co tam:sorry2:

ja tez juz myslalam o basenie. jak sie zrobi cieplej to napewno sie przejedziemy. tez jestem ciekawa reakcji Fiolci. ostatnio wyprobowala wanne do kapieli, bylo super. tak szczesliwego dziecka to ja jeszcze nie widzialam;-)

No to pierwsze pływanie zaliczone:-)
Naprawde polecam... Agatka to urodzona pływaczka, jak ryba w wodzie:-D:-p

Paulinka wczoraj troszke bardziej sie bała, ale jak chwile "popływała" to nie chciała wychodzic:tak:
Ale swietna sprawa z takimi maluszkami na basenie;-)

reklama
Do góry