reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Klara super fotki.
Ja kupilam to krzeselko-lezaczek. Dzis pierwszy raz maly nie ryczal od razu jak sie go tam wsadzio:tak:
takze jak to sie mowi piano piano sie przyzwyczi i moze maly da odpoczac rekom na rzecz tego lezaczka. Aha zapomnialam dodac, ze pokrowiec lezaczka przeszedl tez chrzest bojowy, bo zostal obkupkany przez mego syna, krory ostatnio takkupka, ze mu kupki gora pieluchy wychodza echhhh:baffled:

reklama
dziewuszki proszę o pomoc w wyborze łóżeczka turystycznego..
Muszę wybrać jakieś - koszt do 200zł - bo to ma być prezent od babci Tymcia..
Jakie macie doświadczenia z łóżeczkami, na co zwrócić uwagę, co się przydaje itd.. ? Bo ja jestem zupełnie zielona w tym temacie.. :-(;-)

Jakie macie doświadczenia z łóżeczkami, na co zwrócić uwagę, co się przydaje itd.. ? Bo ja jestem zupełnie zielona w tym temacie.. :-(;-)

Łóżeczko musi być stabilne i mocne, fajnym patentem są kółeczka przy nogach i rozpinany jeden bok tak by maluch mógł z niego wychodzić. Gdybym wybierała jeszcze raz łóżko to wybrałabym jakieś z bokami z siatki tak by była jednak wymiana powietrza i by widzieć malucha. Jeżeli są dwa poziomy to zwróć uwagę jak jest "mocowany" ten wyższy poziom - czy pokazywane rozwiązanie jest stabilne (ja to przeoczyłam przy wyborze).

To tak mi przychodzi teraz na myśl - najpewniej dziewczyny będą miały jeszcze sugestie.

PREZENT LOZECZKO KOJEC KOLYSKA +GRATISY+ PRZEWIJAK (930241854) - Aukcje internetowe Allegro
Te wydaje mi się sensowne i funkcjonalne, żebym nie miała łóżeczka to chyba zdecydowałabym a te :tak:

Rzeczywiście fajnie wygląda, ale tych płoz to chyba w życiu bym nie zainstalowała:szok: Jak tak patrzę jak to się buja to mam wrażenie, że dziecko by się obijało od ścianki do ścianki :sorry:

IVI ja mam dokaldnie takie
Łóżeczko Turystyczne Arti DELUXE wyposażenie! (922088975) - Aukcje internetowe Allegro

mala jest nim zachwycona, odkąd się u na spojawiło nawet w bujawce jej zle,placze i chce do lozeczka.oglada sobie misie,slucha melodyjek i bardzo latwo mozna ja pobujac (poziom podwieszany daje taka mozliwosc).lozeczko oczywiscie jest bardzo stabilne, materacyk jest cienki ale twardy.my jednak dokupilismy jeszcze taki normalny (piankowo,kokosowy).
moge Ci je polecic z czystym sumienien, u nas sprawdza sie rewelacyjnie i to na codzien;-)

dzieki dziewczyny :-) To ma być łóżeczko na wyjazdy, kojec na parter (póki drewnianego nie kupimy) i kojec na ogród żeby mały mógł się bawić jak w ogrodzie będę pracować ;-)
szukam dalej, chociaż to które pokazała Beti jest bardzo fajne :tak:

reklama
Dzięki dziewczyny :)
Karoli C. na leżaku jakoś też uwielbia robić kupę ale jeszcze mu górą nie wyleciało :)

Do góry