reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Nie zebym byla zlosliwa;-)Ale pranie pluszakow to nie moj problem hihi;-):-D Wrecze prezent i ..adios:-);-)
Nie, no wcale nie jesteś złośliwa, Złośliwcu jeden.;-):-). Wiesz, ja tam nie namawiam na tę ze zwierzakami na chama, ale dla dziecka chyba takie kolory są bardziej atrakcyjne niż pastele. Tak jak Kubiaczka pisała, dzieci nie widzą pastelowych kolorków. Na początek odróżniają białe - czarne: mój syn był testowany, polecam samemu zrobić duże czarne geometryczne wzroki na białym papierze. Przy takich pastelach to można umrzeć z nudów.:-)

reklama
Nie, no wcale nie jesteś złośliwa, Złośliwcu jeden.;-):-). Wiesz, ja tam nie namawiam na tę ze zwierzakami na chama, ale dla dziecka chyba takie kolory są bardziej atrakcyjne niż pastele. Tak jak Kubiaczka pisała, dzieci nie widzą pastelowych kolorków. Na początek odróżniają białe - czarne: mój syn był testowany, polecam samemu zrobić duże czarne geometryczne wzroki na białym papierze. Przy takich pastelach to można umrzeć z nudów.:-)

Hehehe;-)
Macy ja takie czarno-biale wzory to juz masowo produkuje od czasu jak wykonalam w zeszlym roku dla chrzesniaka...Nawet tu chyba o tym pisalam.Wszystkim sie tak spodobaly,ze tworze jak jestem w Polsce i robie prezenty:-)Zapomnialam sobie szablony zabrac tutaj i teraz od reki probuje koty wyciac...Masakra..Chyba sie poddam i zrobie zwykla szachownice:-DBo ni chu chu to kota nie chce przypominac....;-):-D
A coreczka kolezanki ma juz 4 miesiace wiec spokojnie moze miec kolorowe zwierzatka:-)Na moje czarno-biale motylki juz pewnie patrzec nie moze hihi;-)

ja postanowiłam że karuzelke dopiszę do listy pożądanych prezentów :-p
kurcze..kiedyś nasze mamy nie miały takich możliwości, nie zastanawiały się nad karuzelkami, kolorową tetrą, dynamicznymi smoczkami, wózkami z resorami, baldachimami, wibrującymi kołyskami.. i patrzcie jakie z nas mądre kobiety porosły! :eek::-D:-D:-D

Takie cudo upolowałam i dziś otrzymałam pocztą - no rozkosz sama więc nie mogąc się opanować wklejam fotkę :-)

814126424

Kaja, super udane polowanko :-):-):-)
Jak już się naoglądasz i nazachwycasz, to pakuj i przesyłaj do mnie ... podeślę Ci jakoś adres ;-)

Ok! a powiedzcie mi drogie panie:-) kiedy zamieżacie spakowac juz swoje torby do szpitala:confused:Ja wiem że zostało mi jeszcze troszke czasu ! Bo dzis dopiero zaczełam 31 tydzień .Ale tak sie zastanawiam kiesy powinno się miec już spakowaną torbe:-)???

reklama
Ja mam już część spakowana, spróbuje zmieścić sie w jedna zobaczymy jak mi to wyjdzie ...
Do torby wrzuciłam mega podpaski, kosmetyki dla siebie miniaturki, kapcie pod prysznic, ręcznik, pieluszki, chusteczki dla maluszka, kilka ubranek i pieluszki tetrowe, rożek
Później dorzucę tylko szlafrok, pidżamę, kapcie szczotke do włosów, szczoteczke do zebow, jakies kosmetyki do makijażu żebym nie straszyła w szpitalu hehe
To na razie tyle teraz będę tylko dorzucać...

Do góry